Herpen

A-meezingconcert in Herpen voor jong en oud

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - Kinderkoor de Flierefluiters, opleidingsorkest ToetTie (muziekvereniging Sint Hubertus/OBK Ravenstein) en Jeugdtheater Spons hebben voor een zeer speciaal optreden de handen ineengeslagen. Zaterdagavond 15 september houden zij namelijk het A-meezingconcert, om 19.30 uur in dorpshuis ’t Slotje in Herpen.

Onder leiding van Lonneke van der Veer en Kees van Vliet zullen de jonge zangers, zangeressen en muzikanten hun muzikale kunsten laten zien en horen. Het mooie van dit alles; het publiek mag gezellig meezingen. Er is gekozen voor een zeer gevarieerd programma met Nederlands- en Engelstalige nummers zoals Brabant (Guus Meeuwis), Het Dorp (Wim Sonneveld) en Love Me Just A Little Bit More (Dolly Dots). Via een beamer wordt de tekst geprojecteerd en kan dus iedereen die wil, gezellig meezingen. "Het wordt werkelijk ameezing", voorspelt de organisatie.

De zaal opent om 19.15 uur, entree bedraagt 4 euro inclusief 1 consumptie. Entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij warenhuis Ad van den Oever in Herpen. Na afloop van het concert is er nog een gezellig muzikaal samenzijn.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties