Regio Ravenstein - Herpen

Speciale dansschool Bolero zoekt dansleraar

Dansleraar gezocht

Door Jacqueline van der Waarden

OSS - Speciale dansschool Bolero is een dansschool voor mensen met een verstandelijke beperking in Oss en omstreken. Dansen is leuk, gezond en gezellig! Dat vinden ook veel mensen met een verstandelijke beperking. Maar als je wilt leren dansen, dan blijkt dat het voor mensen met een verstandelijke beperking vaak moeilijk is om danslessen te volgen op een reguliere dansschool. Het tempo ligt vrij hoog en er is niet genoeg mankracht voor de extra persoonlijke aandacht die nodig is. Daarom is al in 1990 de Speciale Dansschool Bolero opgericht. Hier worden, met behulp van een ervaren danslerarenkoppel en enthousiaste vrijwilligers, op een leuke en professionele manier danslessen gegeven aan mensen met een verstandelijke beperking.

Wegens het vertrek van de huidige dansleraar, zijn wij op zoek naar een geschikte opvolger om de danslessen vanaf het nieuwe seizoen te komen verzorgen. Het dansseizoen duurt van september tot eind mei. De lessen zijn op woensdagavond en worden afgewisseld met diverse feestavonden, waar volop gedanst kan worden en 1x per jaar is er een landelijke dansdag. Aan het einde van het seizoen dansen de cursisten af en krijgen zij een diploma. Voor meer informatie over de dansschool zie: www.sdbolero.nl

Geïnteresseerd?
Neem dan contact op voor meer informatie met onze voorzitter Nelly van Erp
(0412-643 263 of 06-12 27 00 84). Tevens bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens een van de lessen op woensdagavond in wijkcentrum De Hille, Looveltlaan 25, Oss. De avond begint om 19.15 uur en duurt tot 22.15 uur. Behalve in de schoolvakanties.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties