Regio Ravenstein - Herpen

Met de gele gloed aan de hemel op weg naar Wijchen

4 daagse en de Zonnebloem

Door Jacqueline van der Waarden

RAVENSTEIN-WIJCHEN-Op woensdag 18 juli, met de gele gloed aan de blauwe hemel, was het weer tijd om naar de 4 daagse in Wijchen te gaan. Om 8.30 verzamelde er 7 auto’s met gasten en chauffeur, op de carpoolplaats bij Ravenstein en vertrokken we met zo’n 20 personen.

De sfeer zat er om 9 uur al goed in. Er werd gezorgd voor koffie/thee/fris, cake, tucjes en ondertussen werden de vele bekende en onbekende toegejuicht.

Omroep Gelderland heeft gefilmd en de crew van SBS6 Hart van Nederland hield een kort interview met een van de gasten en een vrijwilligster. Wie weet komt de afdeling Ravenstein e.o. nog op tv. Dit zou een super mooie promotie zijn voor onze afdeling.

Na de lunch werd er rond de klok van 13.00 uur weer huiswaarts gegaan. De gasten hebben weer net zo genoten als de voorgaande jaren en hebben vele inwoners van het gebied Ravenstein en Herpen kunnen toejuichen. Sommige gasten zeiden nu al, dat ze volgend weer van de partij zijn!

Mocht u bovenstaande leuk vinden, en lijkt het u iets om hier volgend jaar aan deel te nemen, wordt dan gast of vrijwilliger van de Zonnebloem. Neem eens een kijkje op de website van de Zonnebloem afdeling Ravenstein voor meer informatie www.zonnebloem.nl/ravenstein

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties