Zeeland

ZOV houdt vruchtbare netwerkavond in 't Oventje

Door Mark Steetsel van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Ruim 30 leden van de Zeelandse Ondernemersvereniging (ZOV) staken dinsdagavond 7 november de koppen bij elkaar in cafe-zaal 't Oventje. Doel was om op een informele manier elkaars ideeën aan te horen en waar mogelijk te versterken over een aantal onderwerpen die de gehele Zeelandse bevolking en ondernemers aangaan.

Aan zes tafels werden zes verschillende thema's besproken door de ondernemers, die elkaar steeds afwisselden. Zo werd er onder andere gekeken naar de langetermijnvisie 'Zeeland 2030' en werd besproken hoe er het best samengewerkt kan worden tussen verenigingen, ondernemers en de gemeente.

Zoekvraag-app
Daarnaast zetten de ondernemers een hele mooie stap richting een nieuwe dienst, die voor de leden van de ZOV tot een vruchtbare samenwerking kan leiden: de zogeheten Zoekvraag-app. Een gezamenlijke pagina of web-app waarin de leden van de ZOV een vraag kunnen stellen over een product of een dienst waarnaar iemand op zoek is. Dit kan zowel privé- als werkgerelateerd zijn. Door de wisselwerking tussen die twee te maken is het mogelijk dat de ZOV een hechte groep creëert van bedrijven en vooral mensen.

De avond werd geleid door een aantal tafelleiders die het betreffende thema introduceerden, het gesprek leidden en na elke 15 minuten met de desbetreffende 'speeddate-groep' een samenvatting maakte van wat er was besproken. Deelnemers noemden het een zeer vruchtbare avond waarin ze met een erg goed gevoel weer richting huis konden keren.

De volgende grote activiteit die de ZOV organiseert is de traditionele Wintermert in het tweede weekend van januari.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties