Zeeland

ZOV houdt 4 juli ledenavond: 'Maashorst, een strategische verbinding?'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De Zeelandse Ondernemers Vereniging (ZOV) houdt op maandag 4 juli haar tweede kwartaalbijeenkomst van 2016. De ledenavond in zaal Ambianz heeft als thema 'Maashorst, een strategische verbinding?'.

“Op deze avond willen wij door middel van een aantal enthousiaste sprekers, gezamenlijk met onze leden maar ook met omliggende 'Maashorst-ondernemers', proberen een antwoord te formuleren op de vraag of De Maashorst een strategische verbinding is”, laat het bestuur van de ZOV weten.

Volgens het ZOV-bestuur bestaat er veel animo voor de bijeenkomst. “We hebben ook een groot aantal inschrijvingen van omliggende Maashorst-ondernemers, dus het belooft een zeer interessante avond te worden.”
Oud-Zeelander Noud Cornelissen (foto) treedt op als avondvoorzitter. Hij maakt tijdens de bijeenkomst ook de uitslag van de 'ZOV 2.0 mini-enquête' bekend.

Sprekers
Voor de ledenavond is een groot aantal sprekers uitgenodigd. Zo gaat ZOV-voorzitter John Eijsermans in op de vraag 'Hoe presenteren we ons als ZOV?' en verzorgen de bestuursleden Willem Peters en Alfred van Meegen een presentatie over ZOV 2.0: het creëren van een platform voor ondernemers met meerwaarde door middel van verbinden & informeren. Annemarie Ruis praat de aanwezigen bij over de Maashorstfair 2016, terwijl René Jetten een inleiding houdt over de infrastructuur van het natuurgebied. De burgemeesters van Uden (Henk Hellegers) en Landerd (Marnix Bakermans) komen aan het woord over de economische kansen die De Maashorst biedt voor ondernemers.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties