Zeeland

Wie verdient extra aandacht in deze tijd?

Zorgcoöperatie Zeeland zet paasinitiatief op

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Het zijn spannende en verwarrende tijden. Zorgcoöperatie Zeeland (ZCZ) hoopt dat alle mensen in goede gezondheid verkeren en daarbij steun en warmte ervaren van de mensen om hen heen. Het is heel belangrijk dat we er voor elkaar zijn en elkaar helpen. De organisatie zet zich in om kwetsbare mensen mee te kunnen laten doen. Dat valt in de tijd met het coronavirus niet mee. Mensen moeten afstand houden en het liefst thuisblijven. Nu komen de paasdagen eraan. De maatregelen blijven gelden. Daarom wil ZCZ de Zeelanders die veel last hebben van de maatregelen vanwege de corona een hart onder de riem steken.

In deze groep vallen mantelzorgers, die vanwege sluiting van dagbesteding veel meer belast worden of juist geen contact meer kunt hebben omdat je naaste in een verpleeg-/verzorgingshuis woont, in het ziekenhuis is of in een woonvorm woont. Verder mensen die hun naaste verloren zijn door het coronavirus, maar zeker ook alleenstaanden die tot de kwetsbare doelgroep behoren en daardoor nauwelijks sociaal contact hebben.
De Zeelandse zorgcoöperatie wil deze mensen graag een ‘zonnig’ moment bezorgen door ze met Pasen te verrassen met een presentje. Hiervoor wordt de kracht van de buurtschappen ingezet, maar iedereen kan helpen. Kijk eens rond in je buurt of sociale kring en help ZCZ aan naam, straat en huisnummer. Vertel in het kort waarom je wil dat juist deze persoon even extra aandacht verdient.

Help je mee met deze hartverwarmende actie? Laat anderen weten dat je aan ze denkt. Mensen aanmelden kan nog tot 8 april in verband met de verdere organisatie. Bel Henriëtte van der Loop op 06-54321812 of mail naar info@zorgcooperatiezeeland.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties