Zeeland

Zonnebloem Zeeland heeft activiteiten weer opgestart

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Door het coronavirus en de maatregelen daaromtrent konden de activiteiten van Zonnebloem Zeeland niet doorgaan. De organisatie heeft daarom dankbaar gebruikgemaakt van de extra ruimte die de overheid gaf. Dinsdag 13 juli is er een wandeling gemaakt met 22 personen. De route liep over de Zevenhuis met een pauze bij ruitersportcentrum De Drie Linden.

De weergoden waren de wandelaars goed gezind. Ze hebben een mooie middag beleefd. Het smaakt in ieder geval naar meer. De Zonnebloem wil komende zomer nog drie keer op pad met nieuwe routes door andere wijken van het dorp. Op de planning staat nu 27 juli en 10 en 24 augustus. De start is telkens om 14 uur bij het H. Hart beeld in het centrum bij de kerk.

Aansluiten
Gasten van de Zonnebloem die bij een wandeling willen aansluiten kunnen zich melden bij Betsie van den Elzen via 0486-452948. Dit kan tot twee dagen voor de wandeling, zodat er nog tijd is om voldoende vrijwilligers en rolstoelen te regelen. De tocht is ongeveer een half uur lopen, gevolgd door een pauze en dan weer een half uur terug.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties