Zeeland

Zondag 6 mei grote spullenmarkt in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op industrieterrein Voederheil II in Zeeland, nabij het einde van de Peelweg, wordt hard gewerkt om het terrein klaar te maken voor de grote Spullenmarkt van De Smouskes. Zondag 6 mei kunnen bezoekers 10 tot 16 uur op het veld en in de tent terecht voor koopjes en andere hebbedingetjes die tegen een zacht prijsje weg mogen.

et zijn geen nieuwe spullen en er staan ook geen handelaren, want alle aangeboden spullen zijn opgehaald in de Zeelandse buurten en worden verkocht door vrijwilligers van de buurtschappen. Vorig jaar passeerden meer dan duizend mensen de kassa tot het terrein.
In de tent worden de kwetsbare en kleinere spullen verkocht, zoals beeld- en geluidsapparatuur, speelgoed, kleding, serviesgoed en glaswerk. Op het veld staan de wat grotere spullen uitgestald. Denk aan stoelen, tafels, fietsen en alle overige spullen. De veilingmeesters verkopen tussendoor bij de tent de mooiste spullen aan de hoogste bieder. Onverkochte spullen als kleding en speelgoed komen via diverse instanties alsnog op juiste plaatsen terecht.

Opbrengst
De entree en de opbrengst van de verkoop komen ten goede aan carnavalsstichting De Smouskes en de deelnemende Zeelandse buurtschappen. Om 10 uur gaan de hekken van het veld open. Tot 16 uur kan men gezellig over het terrein struinen om te kijken of er iets leuks te halen is. De entreeprijs bedraagt 3 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis binnen. Ook parkeren is gratis. Volg de borden vanaf de Dorpenweg (Uden-Reek) of Peelweg. Meer info op www.smouskes.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties