Zeeland

Zomerrit Klassiek Mechaniek Zeeland eindigt op Zotte Zomer Festival Mill

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND/MILL - Het bestuur van oldtimervriendenclub Klassiek Mechaniek Zeeland (KMZ) houdt zondag 8 juli haar traditionele zomerrit. Dit met ondersteuning van leden van Aircooled VW De Peel. De tocht eindigt in Landschapspark Mill op het Zotte Zomer Festival.

Zo kort voor de zomervakantie is de toertocht mooie gelegenheid om met je oldtimer of exclusieve auto wat mooie plekjes in de eigen omgeving te ontdekken. Plekjes waar je normaliter niet gauw komt, onder meer door de kop van Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.
Evenals bij voorgaande ritten, verwacht de organisatie dat er zo’n tachtig oldtimers, vracht- en luxe auto’s aan de start verschijnen voor deze prachtige toertocht. Op de pauzeplaats kun je eventueel genieten van een heerlijke pannenkoek om vervolgens de weg te vervolgen richting het eindpunt: het Landschapspark in Mill, waar een aantal nostalgische attracties staat. Daar zijn alle deelnemende oldtimers uitgebreid te bezichtigen en kunnen de deelnemers en andere belangstellenden nog ruimschoots nagenieten met zicht op de auto’s. Verder is er live muziek, circus- en poppenkastvoorstellingen en is er volop de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje te genieten van deze dag.

Inschrijven
Inschrijven kan 8 juli tussen 10.15 en 11.30 uur bij Kwalitaria De Groot aan de Kerkstraat 48 in Zeeland. De start is circa half twaalf. Deelname voor leden van KMZ is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een aantal consumptiebonnen en een routebeschrijving. Ook niet-leden met een oldtimer of speciale auto mogen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van 12 euro gevraagd. Het bedrag is exclusief de kostprijs van 3 euro voor een rallybord. Dit aanbod is vrijblijvend en het hele jaar geldig. Meer informatie op www.k-m-z.nl of via info@k-m-z.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties