Zeeland

Zomerrit Klassiek Mechaniek Zeeland op 23 juni

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND/MILL - Het bestuur van oldtimervriendenclub Klassiek Mechaniek Zeeland (KMZ) houdt zondag 23 juni haar traditionele zomerrit.

Zo kort voor de zomervakantie is de toertocht mooie gelegenheid om met je oldtimer of exclusieve auto wat mooie plekjes in de eigen omgeving te ontdekken. Inschrijven kan 23 juni tussen 10.15 en 11.30 uur bij Kwalitaria De Groot aan de Kerkstraat 48 in Zeeland. De start is circa half twaalf. Deelname voor leden van KMZ is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een aantal consumptiebonnen en een routebeschrijving. Ook niet-leden met een oldtimer of speciale auto mogen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van 12 euro gevraagd. Het bedrag is exclusief de kostprijs van 3 euro voor een rallybord.

In het kader van 75 jaar bevrijding is de pauzeplaats bij het Oorlogsmuseum in Overloon. Restaurant is vrij toegankelijk, wilt u het museum zelf bekijken, dan is de entree 16 euro. Museumkaarthouders hebben gratis toegang. Het eindpunt van de rit is bij Zalencentrum Het Witte Huis aan de Reekseweg 7 in Zeeland. Voor meer informatie: info@k-m-z.nl of 06-22458701.

 

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties