Zeeland

Zeelandse Straatfeesten: vijf dagen live muziek en gezelligheid

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Het centrum van Zeeland vormt van vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 augustus weer het decor voor de jaarlijkse kermis en Straatfeesten. Naast de kermisattracties op het plein voor het gemeentehuis, kun je op het grote Lagunitas-terras tegenover herberg D’n Brouwer vijf dagen lang genieten van live muziek en gezelligheid.

La Fuente
Het muzikale programma van de Zeelandse Straatfeesten wordt vrijdag 21 augustus geopend door niemand minder dan DJ La Fuente. La Fuente, de artiestennaam van Job Schmeltzer uit Eindhoven, is de vleesgeworden ‘feel good factor’ voor een knallend feestje. Met zijn unieke stijl en originele sound onderscheidt hij zich van zijn collega’s. Dit is housemuziek op z’n allerbest – opzwepend, energiek en geweldig opbeurend.

Black Cadillac
Zaterdagavond 22 augustus is het de beurt aan de formatie Black Cadillac om het publiek te vermaken. Bereid je voor op een stel energieke wilde podiumbeesten met als motto: ‘rock-‘n’-roll tot de laatste zweetdruppel.

Broadway
Op kermiszondag beklimt de groep Broadway het podium van het Lagunitas-terras. Broadway staat al jaren aan top in het circuit van de coverbands, is mega allround, en weet elke feesttent op zijn kop te zetten. Noem een muziekgenre en Broadway is in staat om het te spelen.

Hillstone
Maandagavond 24 augustus maakt de formatie Hillstone (foto) haar opwachting. Hillstone is met zijn ijzersterke frontman en twee ‘rock-lady-backingvocals’ een zeer energieke rockband. Rock met blues-, funk- en popinvloeden, maar Hillstone knalt ook met vette harde gitarenrock. De band ‘shakes the stage’ en dat werkt aanstekelijk...

KnockOut
Het muziekprogramma van de Straatfeesten wordt dinsdag 25 augustus afgesloten door de band KnockOut. KnockOut neemt je mee in een muzikaal avontuur vol beleving en interactie. Met een menukaart vol hits, een knetterende blazerssectie en meerstemmige zang zorgt de groep voor feest. KnockOut bestaat uit 9 enthousiaste, ervaren muzikanten, die met hits, medleys en mash-up’s zorgen voor een feest der herkenning.

Tickets
Tickets (uitsluitend zitplaatsen) voor de optredens van Hillstone op maandag en KnockOut op dinsdag zijn verkrijgbaar via www.herbergdenbrouwer.nl/kermis. De kaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag zijn inmiddels volledig uitverkocht.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties