Zeeland

Veel live muziek van vrijdag 24 tot en met dinsdag 28 augustus

Zeelandse Straatfeesten gaan swingen als nooit tevoren

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Het kerkplein in Zeeland is van vrijdag 24 tot en met dinsdag 28 augustus weer het kloppende hart van het dorp. Dan staan namelijk de jaarlijkse kermis en Straatfeesten op de evenementenkalender. Vijf dagen boordevol feest, live muziek en gezelligheid voor jong en oud. Werp een blik op het affiche en je weet genoeg: de Zeelandse Straatfeesten gaan swingen als nooit tevoren! Entree is alle dagen gratis.

Strike2.

De horecaondernemers Harold van Tiel van event- en partycenter Ambianz en Rob Neijts van herberg D'n Brouwer slaan inmiddels voor de achtste keer de handen ineen en schotelen de bezoekers weer vijf dagen lang een prachtig muzikaal programma voor. “We hebben een goede klik”, vertellen Harold en Rob. “Samen willen we er ieder jaar écht iets moois van maken. De mensen zien dat en waarderen dat ook.”
Wat is volgens Harold en Rob de succesformule van de Zeelandse Straatfeesten? “De combinatie van de leuke en gevarieerde acts die we altijd hebben staan en natuurlijk de gratis entree. Dat maakt het heel laagdrempelig. Én we hebben bijna altijd goed weer, dat speelt ook zeker mee.”

Lampegastuh
Evenals voorgaande jaren starten de Zeelandse Straatfeesten al op de vrijdag met een programma dat met name op de jeugd is gericht. Naast DJ Jerik maakt die avond het duo Lampegastuh zijn opwachting. Deze razend populaire party-act bestaat uit de DJ’s Jordy Graat en Gert-Jan van der Zee. Het tweetal, dat eind 2017 de award voor 'Populairste DJ Act' van Nederland in de wacht sleepte, zorgt voor een stortvloed aan hits en unieke remixen, in hoog tempo afgewisseld met opzwepend en energiek microfoongebruik.

Hottub Heroes
Op zaterdag beklimt de zesmansformatie Hottub Heroes het podium. Scheurende gitaren, stevige beats en dikke synthesizers beuken door de speakers waarbij stilstaan geen optie is. Zingen, springen en dansen is wat je kan verwachten in een kolkend bad van energie waarbij de hits van de 90’s, 00’s en nu in een lekker tempo voorbij razen.

Kraakthelder
Op zondag komt de allround coverband Kraakthelder naar Zeeland. Deze heren laten het donderen alsof de bliksem inslaat! Keihard en energiek met vertrouwde meezingers, krachtige rockcovers en ‘guilty pleasures’... alles komt voorbij. Een stuiterende liveshow die je wil meemaken. Luidkeels en met de handen in de lucht.

Strike2
Op maandagavond is het de beurt aan de formatie Strike2, een pittige coverband met een eigen stoere sound. Vol enthousiasme en met een overdosis aan energie neemt Strike2 je mee in een muzikale trip door de laatste vier decennia. Van AC/DC via Queen naar Michael Jackson en van klassiekers via rustige ballads naar medley’s en mash-ups. Strike2 speelde onder meer in een volle 013 in Tilburg, een uitverkochte Effenaar in Eindhoven en stond in het voorprogramma van Kensington.

The Velvet Roses
Op dinsdag sluit de band The Velvet Roses het muzikale programma op het podium van Ambianz en D'n Brouwer feestelijk af. The Velvet Roses trakteert het publiek op de vetste hits en de grootste meezingers. Deze gasten weten je hart te veroveren en je in te pakken bij elk nummer. Door de energie die de mannen aan de nummers meegeven weet je het zeker: stilstaan is geen optie!

Om er zeker van te zijn dat het feest altijd door kan gaan, wordt evenals voorgaande jaren een mega-overkapping geplaatst in de Kerkstraat. De toegang is alle dagen gratis. Kijk voor meer info en het volledige programma op www.ambianz.nl

Lampegastuh.

Hottub Heroes.

The Velvet Roses.

Kraakthelder.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties