Zeeland

Elstars lanceren 'Vatte Wa Ge Lust' 19 januari bij D'n Brouwer

Zeelandse meiden maken carnavalskraker voor goede doel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Vijftien Zeelandse meiden hebben onder de naam Elstars de carnavalskraker 'Vatte Wa Ge Lust' gemaakt. Op vrijdag 19 januari wordt het nummer, dat is geproduceerd in samenwerking met dorpsgenoot Pieter van Schooten, gelanceerd tijdens een officiële single release bij herberg D’n Brouwer.

"Het nummer is inmiddels helemaal klaar en deze week wordt de videoclip opgenomen, zodat we alles op zeer korte termijn uit kunnen brengen", vertelt Yvonne van Beuningen namens Elstars. "We laten dit nummer op 19 januari graag aan Zeeland en omstreken horen in D’n Brouwer. Het is een uit de hand gelopen grap, maar we hebben er allemaal erg veel zin in!" 

Goed doel
De opbrengst van de cd-verkoop en optredens komt geheel ten goede aan een goed doel. "Als goed doel hebben wij gekozen voor Stichting Jeugdbelangen (SJB) in Zeeland. SJB bestaat uit een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Al meer dan 50 jaar verzorgen zij met veel plezier een tal van activiteiten, zoals het Inkakamp, Jongerenweekend, de Sinterklaasintocht, het Herfstfestijn, de Kerstboomverbranding en Koningsdag. Om deze activiteiten perfect te laten verlopen, krijgen zij hulp van de zogenoemde steunberen en steunberinnen. Zij maken de spelletjes, bouwen de tenten op en zorgen voor alles waar mankracht voor nodig is. Naast deze groep steunberen en steunberinnen krijgt SJB nog heel veel hulp van andere vrijwilligers, bijvoorbeeld een eigen magazijnteam, enthousiaste mensen die elke maandag en vrijdag in het magazijn aanwezig zijn voor de inname en uitgifte van geleend materiaal. SJB draait op de kracht van vrijwilligers en dit vinden wij fantastisch. Om deze vrijwilligers verder te ondersteunen, hebben wij daarom gekozen om de opbrengsten van onze cd-verkoop en optredens te doneren aan SJB, zodat zij al hun activiteiten nog beter kunnen uitvoeren."

'Vatte wa ge lust'
Pieter van Schooten heeft de muziek en tekst geschreven voor 'Vatte Wa Ge Lust' en zijn opnamestudio, apparatuur en tijd kosteloos ter beschikking gesteld. 
Elstars is te volgen op www.facebook.com/elstarsnl en www.instagram.com/elstarsnl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties