Zeeland

Zeelandse DJ Tonny genomineerd voor twee Party Awards

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Rajesh Shyamnarain begon 3,5 jaar geleden met draaien onder de naam DJ Tonny. Sinds de eerste boeking werd hij meteen verslaafd aan deze hobby en inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de feestwereld. Voor de derde keer op rij is de Zeelander genomineerd voor twee Party Awards, in de categorie Populairste Opkomende Party DJ en in de categorie Populairste DJ Act. Solo is Rajesh actief als DJ Tonny en als act is hij bekend onder de naam The Fissa Squad.

De Party Awards zijn de Oscars in de feestwereld van Nederland. Jaarlijks worden de beste feest-DJ’s, artiesten, acts, bands en horecalocaties genomineerd om in aanmerking te komen voor een Party Award.

DJ Tonny startte in maart 2016 met zijn avontuur als DJ in Eindhoven. Al snel volgde er een boekingskantoor dat hem benaderde om in Amsterdam te gaan draaien. Hij werd hier 'resident-DJ', wat voor hem het sneeuwbaleffect creëerde in de rest van het land. Doordat hij snel succesvol werd in de hoofdstad was er een aantal horecazaken in het zuiden van het land die hem ook wel wilde horen draaien. Inmiddels is hij door heel Nederland te vinden en draait hij zelfs over de grenzen. Zo staat hij als resident-DJ bij Shooters Arnhem, De Lange in Horst, Kafee Kix in Eindhoven, Buitengewoon in Oosterhout en de Fessa in Maastricht. Ieder jaar gaat hij standaard naar Feestcafé Boozers in Lloret de Mar (Spanje) en The Bokabar in Kirchberg (Oostenrijk), voorheen Schatzi’s.

Stemmen
In september kwam DJ Tonny voor het eerst met een eigen nummer, dat steeds meer bekendheid krijgt binnen en buiten Nederland. Het nummer heet One more try en is een cover van Timmy T. uit de jaren '90. Dit nummer is in een nieuw jasje gegoten, waardoor het weer een nieuw leven krijgt bij het publiek. Het nummer is te beluisteren op Spotify, Deezer, Youtube en Soundcloud. Wil jij ook stemmen op DJ Tonny? Dat kan op www.partyawards.nl of door een sms-bericht 'PA DJ TONNY' te versturen naar 3010 (€ 0,90).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties