Zeeland

Zeelandse Avond4daagse met 728 wandelaars

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De Zeelandse Avond4daagse zit er weer op. Met heerlijk wandelweer. Na een lekker zonnetje tijdens de eerste drie dagen, sloten de deelnemers de laatste dag af met af en toe wat regendruppels. Dit mocht de pret echter niet drukken en tijdens de intocht was het dan ook een gezellige drukte op de Damaststraat. De vele toeschouwers zagen hoe de ruim 700 wandelaars de laatste meters richting de finish aflegden. De wandelaars werden door familie, ouders en grootouders als echte helden onthaald, met applaus en diverse eigen onderscheidingen en lekkere traktaties.

Vier avonden werd er weer door de Zeelandse omgeving gewandeld. Individueel of in groepsverband. Dit jaar verschenen er 24 groepen aan de start. Deze groepen kregen bij de start allemaal een vuilniszak mee, welke steeds goed gevuld terug kwam.
Voor het eerst dit jaar konden ook de peuters, kleuters en bijzondere kinderen van Zeeland meedoen met een voor hen passende afstand van 2,5 kilometer. Dat hier interesse voor was op wonssdag te zien aan de aanmeldingen. Liefst 71 starts waren er voor deze nieuwe afstand. Op vrijdag kwamen hier nog eens 27 aanmeldingen bij, waardoor er bijna 100 deelnemers waren voor deze nieuwe afstand.

Medailles en diploma's
Op vrijdag werden bij de Vlashoeve de medailles voor de deelnemers aan de 5, 10 en 15 kilometer uitgereikt. Voor de deelnemers aan de 2,5 kilometer lagen diploma’s klaar. Ook werden de groepwinnaars bekendgemaakt. Bij de 5 kilometer waren dat de Sporty Girls en bij de 10 kilometer werden De Veilige Vriendinnen door de jury gekozen als winnaars van deze avondvierdaagse. De wandelaars van deze groepen ontvingen, naast de beroemde wandelstok als wisseltroffee, allemaal een groepsfoto op posterformaat.

Foto's van de wandeldagen zijn te bekijken op www.avond4daagsezeeland.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties