Zeeland

Zeelandse Avond4daagse met 650 wandelaars

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De Zeelandse Avond4daagse met een mooie intocht in de Damaststraat zit er weer op. De weergoden waren Zeeland helaas minder goed gezind. Op de eerste avond heeft iedereen de 5 kilometer kunnen lopen en waren de deelnemers net voor het noodweer begon allemaal binnen. Woensdag en donderdag waren twee mooie maar warme dagen en op vrijdag was het helaas niet meer droog. Toch waren er vrijdagavond vele toeschouwers die zagen hoe de 650 wandelaars de laatste meters richting de finish aflegden. De wandelaars werden door familie, ouders en grootouders als echte helden onthaald, met applaus en diverse eigen onderscheidingen en (gezonde) traktaties.

Vier avonden werd er door Zeeland en omgeving gewandeld. Individueel of in groepsverband. Dit jaar verschenen er 22 groepen aan de start. Deze groepen kregen bij de start allemaal een vuilniszak mee die steeds goed gevuld terug kwam.
Op vrijdag werden bij de Vlashoeve de medailles uitgereikt en werden de groepwinnaars bekendgemaakt. De strak in het gelid lopende groep van ‘de Kadetten’ (5 kilometer) en ‘De Summergirls’ (10 kilometer) lieten zich van hun beste kant zien tijdens de routes en hebben de wisselwandelstokken een jaar in hun bezit. De wandelaars van deze groepen ontvingen allemaal een groepsfoto op posterformaat - verzorgd door Drukkerij Wihabo.

Ook dit jaar weer aandacht voor de gezonde hap. Bij de wandelaars was het mooi om te zien dat de snoep langzaam plaats maakt voor gezondere hapjes.
Onderweg werden de wandelaars getrakteerd op appels - geschonken door Jumbo Eijsermans, een waterijsje - geschonken door De Heische Tip en peren en eierkoeken vanuit de organisatie.

Stichting Avond4daagse Zeeland bedankt de EHBO die ieder jaar weer vier dagen paraat is, drukkerij Wihabo voor de promotionele zaken, DJ Wilfred die voor aanvang én na afloop van elke wandeldag zorgde voor een goede sfeer en Harmonie Zeelandia voor de muzikale omlijsting tijdens de intocht. En tot slot een bedankje aan alle wandelaars voor hun deelname.

Foto’s van de wandeldagen zijn te bekijken op www.avond4daagsezeeland.nl.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties