Zeeland

Superfeestelijke start van 2019

Zeeland telt af naar Countdown Festival

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Met het einde van 2018 in zicht komt ook een van de leukste jaarlijkse evenementen van Zeeland weer dichterbij. Tijdens oudjaarsnacht vindt in de grote fabriekshal aan de Hoefslag 9a namelijk de derde editie plaats van het Countdown Festival. Dé plek om het nieuwe jaar op een feestelijke manier in te luiden met al je vrienden en vriendinnen. Vanaf middernacht tot 6 uur ’s ochtends zorgen onder meer One Shot en feestzanger Arjon Oostrom voor een supergezellige start van 2019.

One Shot.

De Zeelandse horecaondernemers Harold van Tiel van event- & partycenter Ambianz en Rob Neijts van Herberg D’n Brouwer tekenen voor de organisatie van het eindejaarsevent, dat de afgelopen twee jaar vele honderden bezoekers trok.

One Shot
Een van de live acts op het Countdown Festival is de nieuwe, opkomende coverband One Shot. Een jonge en energieke groep muzikanten die de ene na de andere knallende hit op het publiek afvuurt. Van Born To Be Wild van Steppenwolf tot Jump van Van Halen en van Mamma Mia van Abba tot Zombie van The Cranberries, alles komt langs. Niets is One Shot te gek.

Arjon Oostrom
Met Arjon Oostrom komt een van de populairste Nederlandse feestzangers naar Zeeland. Arjon begint zijn zangcarrière in 2005. Van 2007 tot 2011 is hij de vaste zanger van De Aprés Skihut in Rotterdam en zet hij daar wekelijks de tent op z’n kop. Vanaf 2011 is hij zich met name gaan richten op het maken van eigen repertoire. Het eerste nummer dat landelijke bekendheid krijgt en een hit wordt op alle vakantiebestemmingen is de single Daar Aan Die Costa. Begin 2011 steekt Arjon het nummer Ik Hou Van Alle Vrouwen uit de jaren tachtig in een nieuw jasje. Met het nummer Zakka Zakka wint hij de Party Award voor ‘Beste Party Single’. Daarnaast sleept hij de award voor ‘Beste Opkomende Artiest’ in de wacht. In 2012 dendert de hitmachine door met Schudden. In de zomer van 2014 volgt Oostroms grootste hit: Pure Verleiding. Deze single staat wekenlang op één in de Nederlandse hitlijsten. Hierna volgen nog meer feestplaten zoals Zij Is De Mooiste Van De Dansvloer, Sla Je Arm Om Me Heen, Oei Oei, Een Lange Nacht Met Jou, Zo Heb Ik Jou Nog Nooit Gezien en Hey Ga Je Mee Op Stap. Bij elkaar zijn deze singles goed voor ruim 9 miljoen views op YouTube en ruim 10 miljoen streams op Spotify.

Van kroeg tot festival
Door zijn succesvolle feestplaten maakt Arjon er altijd een geweldig feest van, van kroeg tot festival. Arjon stond de afgelopen jaren dan ook op festivals zoals 7th Sunday, Paaspop en Dutch Valley. Daarnaast is Arjon iedere zomer te vinden op vele vakantieoorden, van Salou en Lloret de Mar tot Gran Canaria en Chersonissos.

Tickets
Wil jij ook naar het Countdown Festival in Zeeland? Koop dan nu je tickets (15 euro per stuk) op www.ambianz.nl, bij D’n Brouwer of Jumbo Eijsermans.

Arjon Oostrom.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties