Zeeland

Ambianz en D’n Brouwer zorgen vijf dagen lang voor live muziek

Zeeland maakt zich op voor zonnige Straatfeesten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Op het kerkplein in Zeeland worden langzaam maar zeker de contouren zichtbaar van het evenemententerrein van de jaarlijkse Zeelandse Straatfeesten. Op het grote podium met overkapping bruist het van vrijdag 23 tot en met dinsdag 27 augustus weer als vanouds van live muziek en gezelligheid. Entree is alle dagen gratis.

Drijvende krachten achter de Straatfeesten, die traditiegetrouw samenvallen met de kermis in het dorp, zijn de plaatselijke horecaondernemers Harold van Tiel van Ambianz en Rob Neijts van herberg D’n Brouwer. Zij trakteren feestgangers uit Zeeland en omgeving inmiddels voor het tiende opeenvolgende jaar op een spetterend muzikaal programma. “Wij zijn er helemaal klaar voor”, zeggen Harold en Rob enthousiast. “We hebben ook dit jaar weer geweldige bands weten te boeken en met het fantastische weer dat is voorspeld, kan het bij voorbaat eigenlijk al niet meer stuk. Het wordt een superfeest!”

Het affiche van de Zeelandse Straatfeesten ziet er ook dit jaar weer veelbelovend uit. Smèrrig Diskjochies heeft de eer om het evenement vrijdagavond te openen. Deze twee razend populaire superhelden draaien aan het wiel alsof Doornroosje voor altijd wakker zal blijven. Altijd met een glimlach en MC Jordan natuurlijk met een ontbloot torso. Feest en hitsige dames en heren gegarandeerd.

‘Rousercoaster’
Een dag later, op zaterdag 24 augustus, gaat het helemaal los met The Rousers. Hun ‘Rousercoaster’ levert een flinke dosis adrenaline. Door hun ‘pedal to the metal’-mentaliteit worden je gevoelens én emoties in een ‘fast train’ heen en weer geslingerd. Het motto van de band: ‘Make live music great again!’

Vuur en passie
Op kermiszondag 25 augustus breken de heren van Hard2Get de tent af. De beste tracks van een genre in één medley. Geen tijd om naar adem te happen. De allerlaatste hits van Ronnie Flex en Kraantje Pappie achter elkaar. Daarna meezingen met alle classics van vroeger. Het Hollandse lied of hardstyle meestampers. Hard2Get brengt het met vuur en passie.

Muzikale trip
Op maandag 26 augustus beklimt Strike 2 het podium. Deze formatie neemt je mee op een muzikale trip door de laatste vier decennia. Van AC/DC via Queen naar Michael Jackson, van klassiekers en 'guilty pleasures' uit de jaren ’80 en ‘90 via rustige ballads naar medley’s en mash-ups. Bereid je voor op een liveshow met veel interactie met het publiek, waar de muzikaliteit, de energie en het entertainment vanaf spat.

Knalfeest
Het muzikale programma van Ambianz en D’n Brouwer wordt op dinsdag 27 augustus in stijl afgesloten door One Shot. Deze jonge en energieke groep muzikanten maakt er één groot knalfeest van. Met hits van AC/DC tot aan ABBA komt er voor ieder wat wils voorbij. Een show van herkenning, afgemaakt met een sterk staaltje techniek en special effects!

De toegang is alle dagen gratis. Kijk voor meer info en het volledige programma op www.facebook.com/zeelandsestraatfeesten

One Shot.

Hard2Get.

Strike 2.

The Rousers.

Smèrrig Diskjochies.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties