Zeeland

Koopjesjagen op 13 januari en gezellig toosten op het nieuwe jaar

Zeeland maakt zich op voor Black Sunday en Wintertreffen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Net als in 2018 pakt de Zeelandse middenstand in samenwerking met de plaatselijke horeca ook dit jaar uit met een sfeervol evenement: een Wintertreffen met een heuse 'Black Sunday'. Op zondag 13 januari zijn van 11 tot 16 uur de meeste winkels open en is er op het kerkplein van alles te beleven en te proeven.

Het kerkplein wordt 13 januari omgetoverd tot een megagezellige plek waar iedereen elkaar in een feestelijke entourage kan ontmoeten en het glas kan heffen op het nieuwe jaar. “Het Wintertreffen, de naam zegt het eigenlijk al, is een mooie gelegenheid om elkaar de hand te geven”, vertelt John Eijsermans, voorzitter van de Zeelandse Ondernemersvereniging (ZOV). “Niet alleen voor inwoners van Zeeland zelf, maar ook voor mensen van buiten het dorp.”

Gratis hapjes en drankjes
De mensen kunnen op het plein genieten van heerlijke winterse hapjes en drankjes. John: “Het Wintertreffen is een evenement waarmee we als Zeelandse ondernemers de mensen willen bedanken voor hun vertrouwen in het afgelopen jaar. Bezoekers worden daarom verwend met allerlei gratis hapjes en drankjes, beschikbaar gesteld door de plaatselijke horeca.”

‘De moeite waard’
Ook goede doelen en winkeliers/bedrijven die niet in het centrum zitten kunnen een kraam op het centrale plein krijgen. Er wordt hiervoor een straat gemaakt die aansluit op de ingang van het horecapleintje. Ook voor kinderen is er van alles te doen. “Het is een leuke middag voor jong en oud, waarop we willen laten zien dat een bezoek aan Zeeland echt de moeite waard is.”

Black Sunday
Om het winterse event compleet te maken, zijn ook de winkels in Zeeland geopend. Met een knipoog naar het fenomeen Black Friday is het zondag 13 januari in Zeeland Black Sunday. De winkels houden dan uitverkoopacties met knallende kortingen en spetterende aanbiedingen en organiseren ludieke spelen en leuke activiteiten waarbij mooie prijzen zijn te winnen.

Winnaars Rondje Zeeland
Tijdens het Wintertreffen op het kerkplein worden tevens de prijswinnaars bekendgemaakt van de decemberactie ‘Rondje Zeeland’ van de plaatselijke winkeliers. Tussen 11 en 16 uur kun je op een groot scherm bekijken of je de gelukkige winnaar bent van een van de fraaie prijzen, zoals een vierdaagse busreis naar Parijs, Praag of Berlijn, cadeaubonnen ter waarde van 500 euro en rijkgevulde boodschappenpakketten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties