Zeeland

Countdown Festival op de Hoefslag en Down Under New Years Eve in Ambianz

Zeeland luidt 2019 in stijl in

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Over iets meer dan een maand zit 2018 er alweer op. In Zeeland bruist het op de allerlaatste dag van het jaar traditiegetrouw van de activiteiten. Wil jij het nieuwe jaar in stijl inluiden met ál je vrienden en vriendinnen? Ga dan op oudjaarsavond naar de derde editie van het Countdown Festival in de grote fabriekshal aan de Hoefslag 9a. Vanaf middernacht tot 6 uur ’s ochtends zorgen diverse live acts daar voor een superfeestelijke start van 2019. Voor de jeugd van 16+ is het event Down Under New Years Eve in Ambianz als vanouds ‘the place to be’ met Oud en Nieuw.

One Shot.

Het Countdown Festival vindt inmiddels voor de derde keer plaats in de fabriekshal op industrieterrein Voederheil in Zeeland. Organisatie van het knallende eindejaarsevent is in de vertrouwde handen van de plaatselijke horecaondernemers Harold van Tiel van event- & partycenter Ambianz en Rob Neijts van Herberg D'n Brouwer. “De eerste twee edities trokken vele honderden bezoekers en waren súpergezellig. We merken dat het Countdown Festival echt wordt gewaardeerd in Zeeland”, vertellen Harold en Rob. “Mensen vinden het gewoon erg leuk om op deze manier, met veel vrienden en bekenden en lekkere live-muziek, Oud en Nieuw te vieren.”

One Shot en Arjon Oostrom
Feestvierders van boven de 18 kunnen zich tijdens het Countdown Festival verheugen op een spetterend live-optreden van de nieuwe, opkomende coverband One Shot. Deze jonge en energieke groep muzikanten trakteert het publiek op een keur van knallende hits. Van AC/DC tot aan ABBA en alles daar tussenin. Ook de liefhebbers van het Nederlandstalige lied komen volop aan hun trekken. Arjon Oostrom, een van de meest gedraaide Nederlandstalige feestartiesten, komt namelijk naar Zeeland. Succes verzekerd, want of Arjon nu in de kroeg staat of op een festival, hij maakt er altijd weer een geweldig feest van!

Wil jij erbij zijn? Koop dan nu je tickets (15 euro per stuk) op www.ambianz.nl, bij D’n Brouwer of Jumbo Eijsermans.

Down Under: New Years Eve
Oudjaarsnacht staat bij Ambianz traditiegetrouw in het teken van Down Under: New Years Eve. Een groot aantal DJ’s uit de omgeving, onder wie Sjieke Bazen, Daan Junior, M-Ace, Dailyfools en Rag Music, zorgt ervoor dat het hélemaal losgaat in de diverse zalen van de Zeelandse partytempel. Down Under is hét eindejaarsevent voor jongeren van 16+ en duurt van 0.30 tot 06 uur.

Tickets voor Down Under NYE kosten 12,50 in de voorverkoop via www.Ambianz.nl en 17,50 aan de deur.

Arjon Oostrom.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties