Zeeland

Zeeland in ban van nieuwe Prinsenpaar

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SMOUZENRIJK - De elfde van de elfde nadert met rasse schreden. dus ook de start van het carnavalasseizoen. Maar wie worden de hoogheden van de Smouskes? Deze vraag houdt de gemoederen in het drop al een paar weken bezig. Er staan bij elf kandidaatkoppels borden in de tuin met een prinsensteek en de tekst 'Woont hier de echte prins?'. Inmiddels is Zeeland in de ban van deze vraag en wie er uiteindelijk onthuld gaan worden als de 55e Prins en Prinses van het Smousenrijk.

Via de facebookpagina en website van de Smouskes stellen de kandidaten zich voor en kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. Wekelijks wordt er een tussenstand gepubliceerd middels een heuse Top 11. Ook zijn er al enkele mysterieuze hints verschenen.
Met de Prinsonthulling op zaterdag 11 november pakken de Smouskes wederom groots uit. Het feest start om 20.30 uur in de Ambianz met live-muziek van Exploit, een enthousiaste allround coverband met een breed repertoire. Vanaf tien voor half elf start er een spannende afvalrace tussen de elf kandidaatkoppels, waarna uiteindelijk de nieuwe hoogheden overblijven. 

Jeugd van de Smouskes
Een dag eerder, vrijdag 10 november, worden de nieuwe jeugdhoogheden van de Smouskes onthuld bij De Heische Tip. Eerst wordt er afscheid genomen van de prins en prinses van het afgelopen jaar. Daarna worden via een spetterende show de nieuwe Jeugdprins, Jeugdprinses, Adjudant(e) en Nar(rin) onthuld. Het thema is 'De Smouskes maken 't samen'.
Deze leuke avond begint om 19 uur. Alle kinderen, ouders en grootouders zijn van harte welkom. Alle kinderen op de basisschool ontvangen een entreekaart waarmee ze een gratis traktatie ontvangen. Deze kaart niet ontvangen? Neem dan contact op met jeugd@smouskes.nl.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.smouskes.nl en facebookpagina www.facebook.com/smouskes

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties