Zeeland

Vierde editie van Countdown Festival

Zeeland gaat voor knallende start van 2020

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Na het enorme succes in 2016, 2017 en 2018 beleeft het Countdown Festival in Zeeland op oudjaarsavond zijn vierde editie. Met spetterende optredens van onder meer Lampegastuh en DJ Silsation wordt het in de tot feesttempel omgedoopte fabriekshal aan de Hoefslag ongetwijfeld weer een avond om niet snel te vergeten. Het Countdown Festival, dat duurt van 0.30 tot 6 uur, is dé plek om het nieuwe jaar op een feestelijke manier in te luiden met al je vrienden en vriendinnen.

Lampegastuh.

De Zeelandse horecaondernemers Rob Neijts van Herberg D’n brouwer en Harold van Tiel van event- & partycenter Ambianz tekenen als vanouds voor de organisatie van het eindejaarsevent, dat de afgelopen drie jaar vele honderden feestgangers trok.

Lampegastuh
Headliner van het Countdown Festival is Lampegastuh. Een DJ uit Den Haag en een DJ/MC uit Eindhoven, dat is de formule des feest voor Lampegastuh. Per toeval belandden de twee samen op een podium, waarna ze al gauw vaker samen de bühne beklommen. Sindsdien weten ze elke kroeg, tent, club of festival vakkundig af te breken! Dit bewezen ze eerder op onder meer WiSh Outdoor, 7th Sunday, Lakedance en in tal van horecagelegenheden. Direct in hun eerste jaar wisten deze rasentertainers de award voor ‘Meest Populaire Opkomende Partyact’ binnen te hengelen.

Waar Lampegastuh tot voor kort nog bestond uit Jordy Graat en Gert-Jan van der Zee, spreken we sinds de komst van Ricky over een drietal. Lampegastuh zullen echter in nagenoeg alle gevallen met z’n tweeën on stage staan. In wisselende samenstelling zorgen de mannen in no-time voor een ware feestsensatie. Een show van Lampegastuh is altijd weer een verrassing. In hoog tempo hoor je platen van freestyle tot urban en de set zit vol met eigen remixen. Het is moeilijk om jezelf in bedwang te houden tijdens hun set. Naast eigen remixen komen ze ook met bijzondere Lampegastuh- en Flügelgadgets. Hoog tijd om los te gaan in de allerhoogste versnelling!

DJ Silsation
Ook van de partij op het Countdown Festival is DJ Silsation. Sil Manders uit Mill is een jonge vrolijke DJ die met veel passie en interactie met het publiek speelt. Van rock-‘n-roll tot de nieuwste Top 40-hits; hij heeft het allemaal. Door het vele gebruik van de microfoon en het mixen van verschillende muziekstijlen maakt DJ Sil er een topfeest van.

Tickets
Wil jij ook naar het Countdown Festival in Zeeland? Koop dan in de voorverkoop je tickets (15 euro per stuk) op www.ambianz.nl of bij D’n Brouwer. Aan de kassa kosten de entreekaarten 20 euro.

DJ Silsation.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties