Zeeland

Zaterdag 23 november Stones-avond bij D’n Brouwer in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Satisfaction, Sympathy for the Devil, Paint It Black en Angie…
wie kent deze wereldberoemde klassiekers van The Rolling Stones niet? Voor liefhebbers van de muziek van deze legendarische Britse rockgroep is D’n Brouwer in Zeeland zaterdag 23 november ‘the place to be’. De tributeband Sticky Fingers verzorgt dan een optreden met alle hoogtepunten uit het rijke repertoire van Mick Jagger en zijn mannen. Aanvang is om 20.30 uur en de entree is gratis.

Opgericht in 1997 als tributeband voor muziek van de Rolling Stones, trad Sticky Fingers elf jaar lang succesvol op in Nederland. De groep, vernoemd naar het beroemde album uit 1971, bracht op veel Stones-fanclubdagen bekende en minder bekende Stones-nummers onopgesmukt en authentiek tot leven. Daarnaast speelde Sticky Fingers in het voorprogramma van BLØF en Rowwen Hèze en stond in het Gelredome voor 20.000 voetballiefhebbers tijdens Vitesse – FC Twente.

In die jaren bleef de harde kern van de band, oprichter Harry van der Ven en zanger van het eerste uur Frans van Orsouw, de drijvende kracht. Toen Harry in 2008 besloot dat het tijd was voor andere creatieve zaken stopte Sticky Fingers ermee en ging de rest van de band onder de naam Dirty Harry door tot 2015. In 2017 ontstond het idee om Sticky Fingers nieuw leven in te blazen. Dat viel in goede aarde en Sticky Fingers werd heropgericht. Harry en Frans, bassist Trevor Buckingham, drummer Dennie van der Steen en gitarist Anthony Sieben pakten hun instrumenten op en gaan tekeer als vanouds!

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties