Zeeland

Zangeres Pearl bij SBS6 voor Topper gezocht

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Na een aantal audities, voor totaal iets anders, kwam Zangeres Pearl via een omweg terecht bij het nieuwe televisieprogramma Topper gezocht op SBS6. Er werd haar gevraagd auditie te komen doen, wat haar al verbaasde, omdat ze niet zo heel veel met de toppers heeft. Uit een groep van ongeveer duizend kandidaten, is ze met 48 artiesten door naar de live shows gegaan. 

Zangeres Pearl vond het een hele eer om uiteindelijk in de live show terecht te komen. "Een nóg grotere eer was dat ik het nummer 'Laat me' toegewezen kreeg van Ramses Shaffy, een zanger met veel gevoel en passie voor de muziek", vertelt ze. "Vandaar dat ik na mijn optreden was verbaasd dat het nummer niet 'Topperwaardig' werd bevonden, terwijl het de keuze van de productie was. That’s showbusiness...."
Ondanks dat Pearl niet door is naar de volgende ronde, heeft ze toch een paar leuke weken gehad. "Een ervaring die je niet elke dag meemaakt, ze hebben zelfs thuisopnames gemaakt", zegt de zangeres. "Daar ben ik erg nieuwsgierig naar, ook hoe ze het filmpje gemonteerd hebben. Ik was natuurlijk niet alleen, een volle bus met fans is mee geweest naar de opnamedag. We hebben er een feest van gemaakt, het was echt een topdag. We zijn benieuwd hoe de show eruit zal zien."

Na haar avontuur bij SBS6, blijft Pearl gewoon doorgaan met wat ze altijd doet: zo’n vier à vijf keer per week optreden. Haar repertoire is divers. Kijk voor meer informatie eens een kijkje op www.zangerespearl.nl en www.janisjoplin.nl. De uitzending is zaterdag 24 maart om 20 uur te zien op SBS6.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties