Zeeland

Workshops bij schildersclub Den Zolder Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Schildersclub Den Zolder zet in op een goed en creatief jaar. Daarom is voor de leden een mooi programma samengesteld om nieuwe dingen te ontdekken en veel plezier te beleven. Een aantal workshops zijn ook open voor niet-leden. Den Zolder zit in in het parochiehuis boven de bibliotheek in Zeeland. Geïnteresseerden zijn altijd welkom om een paar keer te komen snuffelen en de sfeer te proeven.

Den Zolder start zaterdag 15 februari met de workshop dikke dames/vrolijk schilderij. “Dikke dames is een bekend onderwerp”, zegt Riet van Lankveld. “Denk bij vrolijk schilderij aan koeien, kippen, bloemen in felle kleuren en noem maar op.” De kosten bedragen 30 euro voor niet-leden en 25 euro voor leden. Bij de prijs zitten alle materialen plus koffie of thee met wat lekkers inbegrepen. Het start om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur.
De rest van het jaar staan er meerdere workshops op de agenda. Woensdag 11 maart: bloemen in pastel, zaterdag 18 april: teksten en letters, woensdag 10 juni: collage tweeluik en zaterdag 19 september: gemengde technieken. Tussendoor zijn voor de leden nog verschillende activiteiten, zoals een schilderweekend in Rotterdam, een museumbezoek en kerstknutselen. In oktober vindt de tweejaarlijkse expositie plaats.

Lidmaatschap
Den Zolder is gevestigd op de bovenverdieping van het parochiehuis aan de Kerkstraat 54 in Zeeland. Dit is tegenover de Jumbo, boven de bieb. Er is een stoeltjeslift aanwezig voor mensen die slecht ter been zijn. De vereniging is aanwezig op maandag van 11.30 tot 16 uur, dinsdag van 10 tot 16 uur, woensdag van 19.30 tot 20 uur en donderdag ook van 19.30 tot 20 uur. Het lidmaatschap bedraagt 140 euro per jaar. Wie belangstelling heeft, maar een maand lang een paar keer komen snuffelen om de sfeer te proeven.
Heb je belangstelling of wil je meer weten? Neem dan contact op met Riet van Lankveld via 06-12229130 of avanlankveld@home.nl. Bij haar kun je jezelf ook aanmelden voor een of meerdere workshops.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties