Zeeland

Workshop gemengde technieken bij schildersclub Den Zolder Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Bij schildersclub Den Zolder in Zeeland (ingang achter de bieb, trap op naar de zolder) vindt op 28 februari een workshop gemengde technieken plaats. 

"We gaan een uitgeprinte foto, van iemand die je lief is, op een schildersdoek van 30 bij 30 brengen", legt Riet van Lankveld van Den Zolder uit. "Deze wordt aangevuld met collage- en sjabloneertechnieken. Het eindresultaat zal een uniek item zijn waaruit de persoonlijkheid spreekt van de persoon op de foto. Voor al de materialen wordt gezorgd, behalve de uitgeprinte foto op A4-formaat. Die moeten deelnemers zelf meebrengen."

De workshop begint om 13.30 uur en duurt tot het doekje klaar is. Kosten zijn 20 euro voor leden en 25 voor niet-leden. Opgeven kan bij Riet van Lankveld via avanlankveld@home.nl of 0413-273628.

Ook worden er lessen gegeven in portrettekenen. Eerst met houtskool, daarna met diverse materialen. Denk aan inkt, krijt, bister en acryl. Voor houtskool is gezorgd, de andere materialen zelf meebrengen. Eerstvolgende datum is woensdag 14 maart van 13.30 tot 16 uur. Kosten zijn voor leden 5 euro en voor en niet-leden 7,50.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties