Zeeland

Witte Huis Zeeland opent winterkost-drive in: elke woensdag genieten van heerlijke stamppotten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de winter komt eraan. Dé tijd van het jaar om te genieten van heerlijke stamppotten. Liefhebbers van deze oer-Hollandse lekkernij kunnen voortaan iedere woensdag hun hart ophalen bij de speciale winterkost-drive in van Het Witte Huis aan de Reekseweg 7 in Zeeland.

Geen zin om te koken en toch een lekkere warme maaltijd op tafel? Ga dan woensdags (uit je werk) langs bij de winterkost-drive in van Het Witte Huis. Snel, gemakkelijk én voordelig.
Geniet voor 5,50 euro per persoon van de vers bereide wortelstamp of boerenmoes, met naar keuze rookworst, een gehaktbal of stoofvlees (+1 euro). Of kies voor de goedgevulde huisgemaakte erwtensoep (3 euro per persoon).

Vers bereid
De diverse gerechten zijn iedere woensdag tussen 16 en 19 uur af te halen bij de winterkost-drive in. "De stamppotten worden vers bereid en à la minute voor je ingepakt. Je kunt deze dan ook gerust bestellen als je het later op de avond wilt eten of pas de volgende dag. Bewaar de stamp dan in de koelkast en warm deze op een tijdstip dat het je uitkomt op”, geeft horecaondernemer Arjan Suijs van Het Witte Huis aan.

Friet en snacks
Liever geen winterkost? Dan kun je bij de Zeelandse drive in ook friet en snacks bestellen. Een familiezak friet met 4 snacks voor 12 euro (keuze uit frikandel, kroket of kaassoufflé) of friet met kroket, frikandel of kaassoufflé voor 3,50 euro. Bestellen kan via 0486-852300. Afhalen op woensdag tussen 16 en 19 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties