Zeeland

Door maatregelen nieuwe mogelijkheden

Witte Huis en Pastorie Zeeland slaan handen ineen: heerlijke afhaalgerechten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Nu Corona weer hoogtij viert is het tijd voor een andere vorm van ondernemen. De Pastorie en Het Witte Huis in Zeeland slaan de handen ineen om toch voor u klaar te kunnen staan ondanks de sluiting. Oftewel: betaalbare gerechten van goede kwaliteit om af te halen. (foto: Mieke de Swart)

Vanaf dit weekend is er elke vrijdag, zaterdag en zondag de mogelijkheid om heerlijke gerechten af halen in het centrum van Zeeland bij De Pastorie aan de Kerkstraat. "Gewoon lekker, snel en niet te moeilijk is het motto", zegt horecaondernemer Arjan Suijs. "Onder andere huisgemaakte spareribs, saté en schnitzel voor een fijn prijsje. Soep erbij en een toetje na om het menu compleet te maken. We hebben ervoor gekozen om het niet te ingewikkeld te maken om zo een goede doorstroom te kunnen garanderen en een minimale wachttijd te creëren."

Het Witte Huis en De Pastorie kiezen bewust voor een simpele, laagdrempelige aanpak. Arjan: "De gerechten die wij normaliter maken bij De Pastorie lenen zich er niet echt voor om af te halen. Smaken moeten vaak à la minute samenvallen, liefst met een bijpassend wijntje. Dat is lastig te realiseren wanneer de route van keuken naar bord iets langer wordt. Maar met de 'know-how' van Het Witte Huis en het persoonlijke bereiden van De Pastorie kunnen mensen toch thuis genieten van lekker eten. Ook aan de kids is gedacht door middel van friet met frikandel, kaassoufflé of kroket. Of gewoon een familiezak. Gemak dient de mens, daar zijn wij ons terdege van bewust."

Dus geen zin om te koken in het weekend? Afhalen bij De Pastorie kan op vrijdag, zaterdag en zondag van 17 tot 20 uur. Bestellen kan gewoon telefonisch via 0486-852300 of een dag van tevoren via info@depastoriezeeland.nl. De menukaart staat zowel op de site van De Pastorie als op die van Het Witte Huis: www.depastoriezeeland.nl of www.het-wittehuis.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties