Zeeland

Winterbingo in Compostella Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De jaarlijkse winterbingo in Compostella Zeeland wordt gehouden op vrijdag 11 januari. Het is traditiegetrouw een gezellige avond met mooie prijzen. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Vrienden Compostella. Ook deze keer bieden diverse Zeelandse ondernemers verrassende prijzen aan. Deelnemers maken onder meer twee kaar kans op de hoofdprijs: een dinercheque ter waarde van 100 euro.

De winterbingo is bedoeld voor cliënten, familie, inwoners van Landerd en iedereen die de Stichting Vrienden van Compostella een warm hart toedraagt. Ook medewerkers en vrijwilligers van Compostella zijn welkom. De entree bedraagt 10 euro. Dit is inclusief de bingokaart en een kopje koffie of thee en een hapje in de pauze. In de pauze worden tevens worstenbroodjes verkocht. Inschrijven kan op werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur bij de receptie van Compostella. Er zijn 150 kaarten beschikbaar.

De winterbingo vindt plaats in de Pater Bergsmazaal in Compostella, Franciscushof 1 in Zeeland. De zaal is open vanaf 19 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties