Zeeland

Winterbingo in Compostella Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op vrijdag 26 januari vindt van 19.30 tot 22 uur de jaarlijkse Winterbingo plaats in Compostella in Zeeland. Traditiegetrouw een gezellige avond, met mooie prijzen. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Vrienden Compostella.

Ook dit jaar bieden diverse Zeelandse ondernemers verrassende prijzen aan. Voor ieder wat wils. Deelnemers maken onder andere twee keer kans op de hoofdprijs: een dinercheque ter waarde van 100 euro.

De Winterbingo is bedoeld voor cliënten, familie, inwoners van Landerd en iedereen die de Stichting Vrienden Compostella een warm hart toedraagt. Ook medewerkers en vrijwilligers van Compostella zijn welkom. De entree bedraagt 10 euro. Dit is inclusief de bingokaart en een kopje koffie of thee en een hapje in de pauze. In de pauze worden tevens worstenbroodjes verkocht. Inschrijven kan op werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur bij de receptie van Compostella. Er zijn 150 kaarten beschikbaar.

De Winterbingo vindt plaats in de Pater Bergsmazaal in Compostella, Franciscushof 1 in Zeeland. De zaal is open vanaf 19 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?