Zeeland

Prins Carnaval al meermaals gespot in Zeeland

Wie zijn de nieuwe hoogheden van De Smouskes?

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De smousen komen er bijna achter wie de komende carnaval de scepter zwaait in Zeeland. Op de filmpjes op Facebook is te zien dat de aanstaande prins het ene moment voorbij D’n Brouwer fietst en het andere moment weer bij Festilent. Daarna is hij gespot in de Aldi in Reek, dan weer bij de Jumbo in Zeeland. De prinsenspotters vangen alle signalen van de roddelcircuits en al het gefluister in de wandelgangen op en gaan daarmee op pad om de enige échte Prins Carnaval van de Smouskes te ontmaskeren.

Tot nu toe blijft het bij geroddel en gefluister, want pas tijdens de onthullingsavond op zaterdag 13 november in het Witte Huis in Zeeland gaat iedereen ontdekken wie de nieuwe Prins, Prinses en Adjudant van de Smouskes worden. De avond begint om 20.30 uur en het belooft één groot feest te worden.

Gas erop
Houd jij van zingen, dansen, feesten, plezier maken, gek doen? Dan heb je geluk. De mooiste tijd van het jaar zit er namelijk weer aan te komen: carnaval. Er wordt voor twee jaar gefeest, het thema is: Gas erop met de Smouskes. Benieuwd welke jeugdprins, jeugdprinses, adjudant en nar(rin) voorop gaan in de polonaise? Vrijdag 19 november worden zij onthuld in Het Witte Huis. De zaal is om 18.30 uur open en de entree is gratis.

Felicitaties
Nadat de hoogheden en de jeugdhoogheden zijn onthuld, volgt er een feestelijke receptie op zondag 28 november bij Het Witte Huis. Iedereen is welkom om de nieuwe hoogheden en jeugdhoogheden de hand te komen schudden. De Smouskes kunnen niet wachten op carnaval na een seizoen te hebben overgeslagen. Ze houden zich bij alle activiteiten aan de op dat moment geldende coronamaatregelen.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties