Zeeland

Wie zijn de nieuwe hoogheden van De Smouskes?

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SMOUZENRIJK - Het is weer bijna zover: de nieuwe hoogheden van De Smouskes worden op zaterdag 9 november vanaf 20.30 uur onthuld in Ambianz. Maar… wie is de nieuwe prins? En niet onbelangrijk: waar woont de nieuwe prins? Al een paar weken schieten de borden met steken en de tekst 'Woont hier de échte Prins' als paddenstoelen uit de grond, en ze verdwijnen ook weer.

De Smouskes-hoogheden van 2019.

Voorgaande jaren stonden er elf steken in elf voortuinen. Dit jaar wisselen de steken wekelijks, of soms nog sneller van voortuin tot op de dag van de onthulling. En op elke plek waar een steek staat of stond, zou zomaar de échte aanstaande prins van De Smouskes kunnen wonen.

Op zaterdagavond 9 november gaan we erachter komen wie deze carnaval de scepter zal zwaaien over het Smousenrijk. Het zal wederom een geweldige en spannende onthulling worden, maar met een geheel nieuwe opzet. Na de onthulling zal de zaal nogmaals op z’n kop worden gezet door een speciale gast-artiest. Het feest barst los vanaf 20:30 uur in de grote zaal van Ambianz en de entree is gratis.

Smouskes got talent!
Houd jij van zingen, dansen, feesten, plezier maken, gek doen? Dan heb je geluk! Het jeugdcarnaval van De Smouskes heeft namelijk een erg toepasselijk thema voor dit jaar: Smouskes Got Talent! Het tipje van de sluier van al je feest-talenten mag je vast oplichten op vrijdag 15 november. Op deze avond worden bij De Heische Tip namelijk de nieuwe jeugdhoogheden onthuld. De zaal van De Heische Tip gaat om 18.30 uur open en het spektakel begint om 19 uur.
De entree is gratis. Alle leerlingen op de Zeelandse basisscholen ontvangen een entreekaart waarmee zij ook een gratis traktatie ontvangen. Heb je geen entreekaart ontvangen of zit je op een andere school? Mail je gegevens even door naar jeugd@smouskes.nl en dan krijg jij ook een kaart.

Nadat de hoogheden en de jeugdhoogheden zijn onthuld, volgt er een feestelijke receptie op zondag 24 november bij Het Witte Huis. Iedereen is welkom om de nieuwe hoogheden en jeugdhoogheden de hand te komen schudden! Bekijk www.smouskes.nl en de Instagram- en Facebookpagina’s van de Smouskes voor alle informatie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

WeerLuister live naar L-FM


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?