Zeeland

Wie zijn de échte jubileumhoogheden van de 55-­jarige Smouskes?

Door SC De Smouskes

SMOUSENRIJK - Het Zeelandse carnavalsseizoen 2018-­2019 gaat bijna van start. Dit jaar belooft een speciaal jaar te worden, want De Smouskes bestaan 55 jaar! Op vrijdagavond 9 november worden de Jeugdhoogheden onthuld bij De Heische Tip. Een dag later, op zaterdag 10 november, worden in Ambianz de Hoogheden van De Smouskes onthuld. Elf koppels hebben zich de afgelopen maand voorgedaan als prins en prinses van het Smousenrijk, maar wie zijn de échte?

Al een maand lang staan er in 11 Zèllandse tuinen kleurrijke borden van een prinsensteek met de tekst "Woont hier de echte prins?". De geruchtenmachine draait op volle toeren en de inwoners van Zeeland willen eindelijk antwoord op  de vraag wie er onthuld gaan worden als de echte Jubileumhoogheden. Via de vernieuwde Facebook­pagina van De Smouskes stellen de kandidaatkoppels zich voor en daarnaast is er een heuse prinsen­poll waar iedereen op zijn of haar favoriet kan stemmen. Elke week worden hiervan de tussenstanden bekendgemaakt. Zouden de cryptische hints die hier en daar langskomen de stemmers op andere gedachten brengen?

Met de Prinsonthulling op zaterdag 10 november pakken De Smouskes wederom groots uit! Vanaf 20:30 uur in de zaal van Ambianz. Het belooft wederom een spetterende feestavond te worden en vanaf tien voor half elf start er een spannende afvalrace tussen de 11 kandidaatkoppels, waarna de nieuwe jubileumhoogheden van De Smouskes onthuld worden. Gegarandeerd een gezellige avond, de entree is gratis.

Like de Facebook­pagina van De Smouskes en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de 11 kandidaatkoppels: www.facebook.com/smouskeszeeland.  Op vrijdag 9 november gaan de Smouskes eerst afscheid nemen van de Jeugdhoogheden van het afgelopen jaar. Daarna zullen de nieuwe Jeugdprins, Jeugdprinses, Adjudant(e) en Nar(rin) tijdens een spetterende show bekendgemaakt worden. Het nieuwe thema van de jeugdcarnaval is "Bij De Smouskes is het altijd feest!". Deze avond begint om 19 uur en de zaal is open vanaf 18.30 uur. Alle kinderen, ouders en grootouders zijn van harte welkom! Ook hier is de entree gratis en krijgen de kinderen een
traktatie.

Voor meer informatie over de onthullingen en alle activiteiten rondom het jubileumjaar kun je terecht op www.smouskes.nl en de Facebook­pagina.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties