Zeeland

Herberg D’n Brouwer presenteert vijfde editie van Zellandse Muziekquiz op 15 december

Wie is de grootste muziekkenner van Zeeland?

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Eind 2014 was het team 4 Heads, bestaande uit Daan Jans, Remi Veld en Paul Verstegen, de winnaar van de allereerste Zellandse Muziekquiz in herberg D’n Brouwer. Sindsdien is het interactieve vragenspel uitgegroeid tot een niet meer weg te denken happening op de evenementenkalender van de horecatempel aan de Kerkstraat. Op zaterdag 15 december vindt de vijfde editie plaats van de jaarlijkse muziekquiz en wordt duidelijk wie er deze keer met de felbegeerde titel 'Grootste muziekkenner van Zeeland' vandoor gaat.

De Zellandse Muziekquiz staat als vanouds onder leiding van de Arnhemse popprofessor Leon Emonds, die als geen ander in staat is de muzikale kennis van de deelnemers te testen. Rob Neijts, uitbater van herberg D’n Brouwer, vertelt hoe de quiz in zijn werk gaat. “De quiz bestaat uit vier vragenrondes en alles wordt ondersteund met beeld en geluid.”

‘Pek en veren’
Mobiele telefoons zijn tijdens de muziekquiz in herberg D’n Brouwer uit den boze. De antwoorden op de diverse vragen kunnen dus niet worden gegoogeld “Wie toch wordt betrapt, wordt met pek en veren naar buiten gegooid”, lacht Rob.

‘Van Boef tot Queens Of The Stone Age’
Als deelnemer aan de Zellandse Muziekquiz maak je de meeste kans wanneer je een brede muziekkennis hebt. Rob Neijts: “De quizvragen zijn altijd zeer gevarieerd. Van klassiek tot modern, van pop tot rock en van rapper Boef tot Queens Of The Stone Age, álle muzikale genres komen wel een keertje aan bod.”

Traditie
De Zellandse Muziekquiz is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een echte traditie in het dorp. Jaarlijks strijden vlak voor de Kerst zo’n dertig teams om de prestigieuze titel ‘Grootste muziekkenner van Zeeland’. Maar minstens zo belangrijk: de quiz is ieder jaar weer een feestje. Rob: “Zowel voor de deelnemers aan de quiz als voor hun supporters, die natuurlijk ook van harte welkom zijn, is het een súpergezellige avond!”

Schrijf je in
De vijfde editie van de Zellandse Muziekquiz begint zaterdag 15 december om 21 uur. Deelname staat open voor teams van drie personen. Kosten bedragen 3 euro per persoon. Geef je op aan de bar bij herberg D’n Brouwer of stuur een bericht aan info@herbergdenbrouwer.nl. Het winnende team mag een avondje komen genieten van de heerlijke spareribs van D’n Brouwer.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties