Zeeland

Van 12 tot en met 17 maart

Week van Zorg en Welzijn in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart vindt weer de Week van Zorg & Welzijn plaats. Inmiddels alweer de 6e editie. En meer dan ooit is deze week nodig. Want er zijn 43.000 banen in de grootste sector van Nederland te vervullen. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. De locaties lopen uiteen van verzorgingshuis om de hoek tot een operatiekamer in een groot ziekenhuis in de buurt. Van zorgboerderij tot GGZ, van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen GGZ, mondzorg, buurthuizen, huisartsen, kinderopvang en nog veel meer.

In samenwerking met Zorgcoöperatie Zeeland vinden er gedurende deze week diverse activiteiten plaats in bibliotheek Zeeland.

Maandag 12 maart van 13.30 tot 15 uur is er een lezing over ‘gehoorverlies en de gevolgen’. Deze lezing is gratis, wel graag aanmelden via contactzeeland@nobb.nl , in de bibliotheek of via 0486-451244. Donderdag 15 maart is van 19.30 tot 21.30 uur de film La famille Belier te zien. In het gezin Bélier is iedereen doof, behalve de oudste dochter Paula. Zij ontdekt dat ze geweldig kan zingen, maar worstelt met haar puberteit en de handicap van haar familie. Paula blijft haar droom echter koesteren en zal dit zangtalent al snel benutten. Deze film is gratis, wel graag aanmelden via contactzeeland@nobb.nl, in de bibliotheek of via 0486-451244.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties