Schaijk

Week van Zorg en Welzijn bij BrabantZorg

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE/SCHAIJK/ZEELAND - In de Week van Zorg en Welzijn, van 11 tot en met 16 maart, openen diverse locaties van BrabantZorg de deuren. De programma's lopen uiteen. Bezoekers kunnen kennismaken met de faciliteiten en diensten van BrabantZorg. Zo kunnen bezoekers op diverse plekken een rondleiding volgen, proeven uit de keuken, deelnemen aan activiteiten en genieten van muziek.

Catharinahof in Grave.

Ook is er volop informatie over leren, werken en vrijwilligerswerk bij BrabantZorg. Op diverse locaties worden speeddates georganiseerd, waarbij geïnteresseerden in gesprek gaan met medewerkers over de mogelijkheden om bij de organisatie te werken of leren. Deelnemers horen direct of zij in aanmerking komen voor een opleiding of baan. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.brabantzorg.eu/opendag.

Grave, Schaijk en Zeeland
Catharinahof aan de Koninginnedijk 252 in Grave opent maandag 11 en dinsdag 12 maart de deuren van 18 tot 21 uur. Nieuwe Hoeven aan de Udensedreef 5 in Schaijk is toegankelijk op woensdag 13 en donderdag 14 maart van 18 tot 21 uur. In de hal kunnen bezoekers informatie krijgen over de zorg en activiteiten die de locatie Hoeven te bieden heeft. Ook BrabantZorg Reizen, Dijkstaete en Carrousel Groen presenteren zich. Zowel van Dijkstaete als Carrousel Groen zijn zelfgemaakte producten te koop. Op gezette tijden worden op beide avonden rondleidingen gehouden: om 18.15, 18.45, 19.30 en 20 uur. Compostella aan de Franciscushof 1 in Zeeland kun je zaterdag 16 maart van 13 tot 16 uur bezoeken.

Nieuwe Hoeven in Schaijk.

Compostella in Zeeland.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties