Zeeland

Derde editie op zondag 26 maart

Walking Event De Maashorst van start bij Heische Tip

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MAASHORST - De derde editie van Walking Event De Maashorst wordt gehouden op zondag 26 maart. De wandeltocht voert door De Maashorst, dat met 3.500 hectare het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant is. De start is dit jaar vanaf camping De Heische Tip in Zeeland.

Deelnemers wandelen over het boerenland, langs historische plaatsen en dwars door natuurgebieden. Het walking event laat je op en top genieten van de Brabantse natuur. Met wandelroutes van vijf, tien, vijftien, twintig en dertig kilometer is geschikt voor zowel de kleine stappers als de ervaren wandelaar. De organisatie ligt in handen van Maashorst Events in samenwerking met wandelsportvereniging Ons Genoegen Schaijk en Maashorst Betrokken Ondernemers.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor alle afstanden is 5 euro per persoon. Deelnemers tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro per persoon. Leden van de KWBN krijgen op vertoon van de wandelvoordeelpas 1 euro korting op het inschrijfgeld. Van 1 februari tot en met 19 maart is het mogelijk gebruik te maken van de voorinschrijving voor 1 euro korting.

Medaille
Van het Walking Event De Maashorst is een medaille te krijgen. Deze kost 2 euro per stuk. Geef tijdens je voorinschrijving of bij het startbureau aan dat je een medaille wenst te kopen. Ga naar www.walkingeventdemaashorst.nl voor meer informatie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Dagboek Diala en Enas