Zeeland

VV VCO viert eindelijk uitgesteld jubileum met feestweekend

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OVENTJE - Een speciale jubileumcommissie was al lange tijd bezig met de organisatie van festiviteiten om het zestigjarig bestaan van VV VCO uitbundig te vieren aan het einde van het voetbalseizoen in 2020, maar net als bij zoveel activiteiten gooide corona roet in het eten. Het hele programma werd een jaar opgeschoven naar juni van dit jaar, maar ook toen kon het feest nog niet doorgaan. Nu is het moment toch bijna daar dat de voetbalvereniging haar zestigste verjaardag kan vieren. Het feestweekend is vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 oktober op sportpark D'n Dries in Zeeland.

Om het feest goed en met alle betrokkenen te kunnen vieren, komt op het sportpark een feesttent waar gasten met een coronapas welkom zijn. De festiviteiten starten vrijdag rond 19 uur met een jubileumavond voor leden, oud-leden, vrijwilligers en genodigden. Het officiële gedeelte neemt ongeveer drie uur in beslag met meerdere woordjes, het huldigen van de jubilarissen en aandacht voor de hoofdsponsor van het eerste elftal. Daarna is er tot middernacht tijd om lekker te borrelen onder het genot van een muziekje.

Feestavond
Zaterdag staan de activiteiten overdag in het teken van de jeugd. Van 11 tot 17 uur is er van alles te doen voor de jeugdleden en leerlingen van basisschool 't Oventje met aansluitend een heerlijke maaltijd. Daarna kan iedereen zich thuis gaan opfrissen voor de feestavond. Hiervoor zijn alle (oud-)leden uitgenodigd. Ze mogen een introducé meenemen. Coverband New Leaf zorgt dat de voetjes van de vloer kunnen.

Gezamenlijke afsluiting
Om de gevolgen van de feestavond te beperken, wordt zondag 17 oktober niet gevoetbald op 't Oventje. Wel zijn de VCO-leden en inwoners van het 't Oventje welkom voor een gezamenlijke brunch. Die duurt van 11 tot 13 uur. Vervolgens kan men gaan Hoppen en Happen op z'n Uiventjes. In de tent zijn vanaf 15 uur nog diverse activiteiten, waaronder een loterij. Uiteraard wordt ook gezorgd voor een muziekje. Tussen 16 en 17 uur worden de aanwezige getrakteerd op een speciaal optreden van zanger Marco Vandéra. Het laatste woord is aan voorzitter Jan van den Brand. Om 18 uur wordt het feestweekend afgesloten.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties