Zeeland

Voorverkoop pronkzittingen Bij ons in Zélland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SMOUZENRIJK - De kaartverkoop voor de pronkzittingen Bij ons in Zélland start zaterdag 12 januari. De voorstellingen zijn op zaterdag 2 en 9 februari. Het beloven mooie avonden te worden vol humor, grappige buuts, zang, dans, cabaret en veel lachen. Met een vol en afwisselend programma maken De Smouskes er weer iets leuks van voor jong en oud.

Dit jaar betreden vier tonpraters het podium. Uiteraard ontbreekt Ben van der Walle niet met zijn buut waarmee hij een derde plaats veroverde bij het kletstoernooi De Goeie To(o)n in Helmond. En naast Cor Verstegen treden ook twee succesvolle tonpraters weer terug in de ton: Erwin Kremers en Cor Schel.
Andere bekende namen zoals Christ-Jan en Cindy, Dames van de Raad, Frans, Geert, Marcel en Maria als Klokkenluiders en Annerie en Krista zijn oook weer van de partij. Ook enkele verrassende optredens van vorig jaar krijgen een vervolg met Jolande en Dietske plus Auke, Jeske en Auke. De presentatie is in handen van Anke en Marjon met muzikale omlijsting van Hofkapel De Blaosbalken.

Smousenbier
Met een jubileum en een Prins die zelf bier brouwt, kan een Jubileum Smousenbier niet ontbreken. Tijdens de Pronkzittingen is dit bier te koop. Ook tijdens het Wintertreffen op het Zeelandse kerkplein is er aandacht voor dit bier en andere jubileumzaken. De opbrengst wordt besteed aan het programma voor de basisschooljeugd tijdens het Wous-festival op 21, 22 en 23 juni waar het 55-jaar bestaan van De Smouskes gevierd wordt.

Kaarten
De voorverkoop van kaarten à 11 euro per stuk voor de zaterdagzittingen vindt zaterdag 12 januari vanaf 11 uur plaats bij Herberg D’n Brouwer. Maximaal zes kaarten per persoon, op volgorde van binnenkomst. Overgebleven kaarten zijn daarna te koop bij Die Twee Kappers aan de Kerkstraat in Zeeland of online te bestellen op www.smouskes.nl

65+ op zondag
Zondag 3 februari staat de middagzitting op de agenda, speciaal voor de ouderen. Deze middag verwachten De Smouskes weer een volle zaal, dus kom op tijd. Kaarten voor deze zondag gaan niet in de voorverkoop, maar zijn op de dag zelf verkrijgbaar aan de deur voor 7,50 euro per stuk. Vragen over de kaartverkoop? Mail naar info@smouskes.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties