Zeeland

Voorbereidingen Zèllands Glorie in volle gang

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND ­ Onder de noemer Zèllands Glorie bundelen slagwerkgroep Zeelandia en gitaarclub Leyenda zondag 7 april hun krachten. De voorbereidingen voor dit bijzondere concert zijn inmiddels in volle gang en de verschillende groepen van Leyenda repeteren regelmatig met de slagwerkgroep. Daarnaast wordt er gewerkt aan een mooie presentatie met muziek, zang en een mooie show die volledig uitversterkt is, waardoor het aanvoelt als een echt proms­concert.

Tijdens het concert brengen de slagwerkgroep en Leyenda zelf nummers ten gehore, maar de focus ligt op het samen spelen. Dit is de eerste keer dat de slagwerkgroep van Zeelandia een dergelijke samenwerking aangaat. Met een muzikaal palet variërend van klassiekers van Queen, Eagles, Toto en Lionel Richie tot aan moderne hits van artiesten als Coldplay, Bruno Mars, George Ezra en BLØF een muzikaal feest voor iedereen.

Het concert is zondag 7 april in De Morgenzon aan Kerkstraat 55 in Zeeland. De zaal gaat om 13 uur. Het optreden begint om 14 uur. De entree aan de deur bedraagt 3 euro. Met deze eerste editie van Zèllands Glorie hoopt slagwerkgroep Zeelandia een fundament te leggen voor een tweejaarlijks evenement met steeds een andere club gastmuzikanten.

Kijk voor meer informatie op www.muziekvereniging­zeelandia.nl of de Facebookpagina's www.facebook.com/MuziekverenigingZeelandia en www.facebook.com/gitaarclubleyenda.zeeland

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties