Zeeland

Commissie logistiek druk bezig met voorbereidingen voor 23 en 24 juni

Volop amusement tijdens SamenLoop voor Hoop Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Deelnemers en bezoekers van de SamenLoop voor Hoop Zeeland op zaterdag 23 en zondag 24 juni hoeven zich niet te vervelen. Er is weer voldoende amusement aanwezig om iedereen te vermaken. Het muzikale programma is even gevarieerd als aantrekkelijk. Diverse artiesten en muziekgroepen, waarvan de meesten uit Zeeland, werken belangeloos mee om er wederom een sfeervol evenement van te maken.

Zomaar een greep uit het programma: de groep Deepfreeze, eenmansorkest Gertwin Vissers, de sixtiesband Niks Moet, zangeres Marie Christien Verstraten smartlappenkoor Tiona en het Keukenkoor. Maar ook soloartiest Koen Merx met de capoeiraband, eenmansorkest Pearle, koor Decibel, feestband Heavy Hoempa en The Evergreen Machine. Zeker niet te vergeten: het damestrio Rianne, Gonnie en Carien met hun prachtige luisterliedjes.
Zondag vroeg in de ochtend verzorgt dansschool Marieke Lips ochtendgymnastiek om iedereen fris en fruitig aan de dag te laten beginnen. Ook tonen zij nog een aantal dansen. Naast het muzikale gebeuren, zijn er diverse andere demonstraties. Je kunt dus veilig stellen dat er genoeg te doen is op het SamenLoop-terrein.

Materiaalplanning
Nu de SamenLoop steeds dichterbij komt, wordt de rol van de commissie logistiek ook steeds groter. De club mannen, die bestaat uit Paul Maarschalkerweerd, Frans Merx, Geert Stofmeel, Jaap Jansen en Marcel Dekkers, zorgt voor de materiaalplanning en de opbouw van het terrein. Hierbij worden zij ondersteund door een groot aantal vrijwilligers. Zonder hen staan de deelnemers op een kaal terrein. De artiesten hebben een podium nodig, de deelnemers een parcours, de teams tenten en ga zo maar door. Een belangrijke taak dus.
Paul, Frans en Geert zaten tijdens de SamenLoop van 2014 ook al bij logistiek. Zij weten dus als geen ander wat hen te doen staat. De eerste paar maanden keek de commissie mee vanaf de zijlijn, naar de ontwikkeling van andere commissies. Nu bekend is wat er allemaal gaat gebeuren, kan de club aan de slag om de benodigde materialen en spullen bij elkaar te krijgen. Daarvoor worden contacten gelegd, veelal met bedrijven, en afspraken gemaakt. Dit komt vervolgens vast te liggen in een planning: waar en wanneer materialen gehaald of gebracht worden.

Extra handjes
Ruim een week voor de SamenLoop start de commissie logistiek al met opbouwen en inrichten van het terrein. Denk hierbij aan het parcours in de vorm van een klavertje vier, de tenten en diverse podia. Ook het elektraplan met aggregaten wordt geplaatst. Hiervoor is extra hulp altijd welkom. Heb jij in de week voorafgaand aan de SamenLoop voor Hoop Zeeland, zo tussen 13 en 22 juni, één of meerdere dag(en) de tijd om mee te helpen? Laat dit dan weten via zeeland@samenloopvoorhoop.nl. Alle extra handjes worden met open armen ontvangen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties