Zeeland

Volle agenda bij D'n Brouwer Zeeland: tapasweekend en online bierproeverij

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De creatieve geesten bij Herberg D'n Brouwer uit Zeeland hebben niet stilgezeten. Voor de komende weken staan er weer diverse activiteiten op de agenda om er thuis een leuke avond van te maken, met op korte termijn een tapasweekend en een online bierproeverij. En ook als er even niets op de planning staat dan kun je er vijf dagen per week terecht voor de lekkerste afhaal- en bezorgmaaltijden met een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten.

Het laatste weekend van februari neemt D'n Brouwer je weer mee op reis. Vrijdag 26 en zaterdag 27 februari kun je genieten van traditionele tapas over de hele wereld met vooral Mediterrane tinten. Een zoete afsluiter ontbreekt zeker niet. Een greep uit de gerechtjes: loaded nacho's, Caribbean chicken, Iberico pork belly, gegratineerde champignons, Serranoham met manchego en nog veel meer.
Opgeven kan tot donderdag 25 februari 17 uur via een formulier op www.herbergdenbrouwer.nl. De tapas zijn voor tachtig procent gereed. Je hoeft het vaak alleen maar te presenteren, garneren of op te warmen. Uitleg zit bij de box inbegrepen. Zowel afhalen als bezorgen is mogelijk. Je betaalt 21,50 euro per persoon.

Livestream bierproeverij
Van uitstel komt in dit geval zeker geen afstel. De online bierproeverij Meesterbrouwer is verplaatst naar vrijdag 12 maart. Biersommelier Koen neemt samen met amateur-bierbrouwer en bierkenner Sandra plaats achter de camera. Ze presenteren een mooie diversiteit aan 'lokaal gevangen' en prijswinnende speciaalbieren. Allemaal winnaars van The Dutch Beer Challenge. Het duo deelt de nodige feitjes en weetjes van de vijf uitgekozen bieren en stimuleren de deelnemers om mee te proeven, ruiken en genieten.
Een bierpakket kost 23,50 euro. Je ontvangt vijf schitterende bieren en de link naar de online livestream van de bierproeverij. Je kunt de avond compleet maken door voor 11,50 euro passende hapjes erbij te bestellen. Verder betaal je 0,50 euro administratiekosten. Aanmelden kan tot donderdag 11 maart 21 uur via www.herbergdenbrouwer.nl/bierproeverij en 0486-450886. Afhalen van het proefpakket kan op 11 en 12 maart vanaf 15 uur.

Proeverij op maat
Aangezien bij elkaar komen om te proeven er voorlopig nog niet inzit, heeft D'n Brouwer een alternatief bedacht. Een online bierproeverij op maat: leuk als bedrijfsborrel, personeelsuitje of met de vrienden. Alle wensen zijn bespreekbaar. Denk aan het aantal bieren, type bieren en de pakketjes laten bezorgen. Met of zonder bijpassende gerechtjes en/of snacks. Een livestream is al mogelijk vanaf 25 personen. De prijs is afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt. Is je interesse gewekt? Bel vrijblijvend naar 0486-450886. Je kunt ook vrijblijvend een mailtje sturen naar info@herbergdenbrouwer.nl

Meer informatie over het menu, de activiteiten en de mogelijkheden vind je op www.herbergdenbrouwer.nl. De horecagelegenheid is gevestigd aan de Kerkstraat 62a in Zeeland.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties