Zeeland

Ambianz en D’n Brouwer pakken voor de tiende keer uit

Vijf dagen muziek en gezelligheid op Zeelandse Straatfeesten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Het kerkplein in hartje Zeeland is van vrijdag 23 tot en met dinsdag 27 augustus weer 'the place to be' voor liefhebbers van feest, muziek en gezelligheid. Die dagen staan namelijk de jaarlijkse kermis en Straatfeesten op de kalender. De horecaondernemers Harold van Tiel van Ambianz en Rob Neijts van D'n Brouwer slaan inmiddels voor de tiende keer de handen ineen en schotelen de bezoekers weer vijf dagen lang een prachtig muzikaal programma voor.

Strike 2.

Net als in de afgelopen drie jaar starten de Zeelandse Straatfeesten al op de vrijdag. “Om er zeker van te zijn dat het feest altijd door kan gaan, plaatsen we weer een mega-overkapping in de Kerkstraat. En de toegang is, zoals altijd, alle dagen gratis”, vertellen Rob Neijts en Harold van Tiel.
Het tweetal heeft hoge verwachtingen van de komende editie van de Straatfeesten. “Eigenlijk is het ieder jaar heel druk en súpergezellig. Ook deze keer gaan we weer een geweldige sfeer creëren. Het moet echt weer een feestje worden.”

Smèrrig Diskjochies
De Zeelandse Straatfeesten worden vrijdagavond afgetrapt door Smèrrig Diskjochies. Deze twee razend populaire superhelden draaien aan het wiel alsof Doornroosje voor altijd wakker zal blijven. Altijd met een glimlach en MC Jordan natuurlijk met een ontbloot torso. Feest en hitsige dames en heren gegarandeerd.

The Rousers
Een dag later, op zaterdag 24 augustus, gaat het helemaal los met The Rousers. Hun ‘Rousercoaster’ levert gegarandeerd een flinke dosis adrenaline. Door hun ‘pedal to the metal’-mentaliteit worden je gevoelens én emoties in een ‘fast train’ heen en weer geslingerd. Het motto van de band: ‘Make live music great again!’

Hard2Get
Op kermiszondag 25 augustus breken de heren van Hard2Get de tent af. De beste tracks van een genre in één medley. Geen tijd om naar adem te happen. De allerlaatste hits van Ronnie Flex en Kraantje Pappie achter elkaar. Daarna meezingen met alle classics van vroeger. Het Hollandse lied of hardstyle meestampers. Hard2Get brengt het met vuur en passie.

Strike 2
Op maandag 26 augustus beklimt Strike 2 het podium. Deze formatie neemt je mee op een muzikale trip door de laatste vier decennia. Van AC/DC via Queen naar Michael Jackson, van klassiekers en 'guilty pleasures' uit de jaren ’80 en ‘90 via rustige ballads naar medley’s en mash-ups. Bereid je voor op een liveshow met veel interactie met het publiek, waar de muzikaliteit, de energie en het entertainment vanaf spat.

One Shot
Het muzikale programma van Ambianz en D’n Brouwer wordt op dinsdag 27 augustus in stijl afgesloten door One Shot. Deze jonge en energieke groep muzikanten maakt er één gróót knalfeest van. Met hits van AC/DC tot aan ABBA komt er voor ieder wat wils voorbij. Een show van herkenning, afgemaakt met een sterk staaltje techniek en special effects!

De toegang is alle dagen gratis. Kijk voor meer info op www.facebook.com/zeelandsestraatfeesten

One Shot.

Hard2Get.

The Rousers.

Smèrrig Diskjochies.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties