Zeeland

Ambianz en Brouwer pakken uit met volop entertainment

Vijf dagen gezelligheid tijdens Zeelandse Straatfeesten

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - In het hart van Zeeland verrijst een grote tent midden op straat om vijf dagen goed en gezellig feest te vieren met volop live entertainment. Harold van Tiel van Ambianz en Rob Neijts van D'n Brouwer slaan net als voorgaande jaren de handen ineen om er weer een onvergetelijke kermis van te maken. Met acts van eigen bodem en van verder weg is de grote feesttent op de Kerkstraat van vrijdag 25 tot en met dinsdag 29 augustus the place to be.

Ruizzz.

De kick-off op vrijdagavond is voor Sjieke Bazen. Een dag later zet Daredevils met hun energieke mashup-mixes de tent op z'n kop. Zondag 27 augustus is het al vanaf 13 uur feest. Die middag beklimt de bekende coverband MillStreet het podium. In tien jaar tijd gaf deze groep meer dan 1500 live-optredens in binnen- en buitenland. Hun repertoire bestaat uit top 40-, dance-, pop-, rock- en partycovers. Deze songs worden in verrassende medleyvorm, populaire mash-up stijl of voluit gebracht door zes ervaren muzikanten. Ook Ruizzz is voor die dag vastgelegd. De gezellige coverband speelt voornamelijk populaire Nederlandse nummers voorzien van een eigen jasje.

Dansen
Verder is er ruimte voor lokale verenigingen om zich te presenteren. The Quickly Dancers geven een demonstratie rolstoeldansen. De leden laten graag zien dat je ook met een lichamelijke beperking kunt stijldansen. Ze zijn bekend met alle standaard en latin dansen, net als de salsa. De club, die elke donderdagavond traint in De Garf, viert volgend jaar het 25-jarig bestaan. Daarnaast is dansinstructrice Jeanette Lefebre die middag aanwezig om te laten zien wat ze kan. Onder de naam JLDance4Fun geeft zij al veertien jaar sportlessen, waaronder Zumba. Manders Dance Factory leert je hiphoppen. Kinderen die hier belangstelling voor hebben, kunnen vrijdag 22 september een gratis proefles volgen.

Na het weekend
Maandagavond is het Jeopardy dat in Zeeland komt rocken. De band heeft zijn sporen de afgelopen vijftien jaar zeker verdiend. Beeld en geluid gaan naadloos samen om het publiek te trakteren op een gezellige avond met alle bekende poprock in de hoofdrol. Denk aan knallers van Kings of Leon, Ed Sheeran en Muse.
Black Cadillac heeft de eer dinsdag 29 augustus het feest af te sluiten. Dat is wel toevertrouwd aan de dame en zes heren van de coverband. Klassiekers van weleer worden afgewisseld met hedendaagse hits. Alles overgoten met een eigen sausje.

De Zeelandse Straatfeesten van Ambianz en D'n Brouwer staan garant voor een extra lang weekend gezelligheid en gek doen. De toegang is alle dagen gratis. Kijk voor meer info en het volledige programma op op www.ambianz.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties