Zeeland

Vijf dagen Gein op het Plein in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Na vier succesvolle edities in 2016, 2017, 2018 en 2019 maakt carnavalsminnend Zeeland zich dit jaar op voor de vijfde editie van Gein op het Plein. De grote feesttent van Ambianz en D’n Brouwer op het kerkplein staat van vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 februari weer garant voor vijf dagen carnavalspret in het centrum van het dorp. Met optredens van diverse topbands is Gein op het Plein een must voor iedereen die van een feestje houdt.

Harold van Tiel van event- & partycenter Ambianz en Rob Neijts van herberg D’n Brouwer zetten voor de vijfde keer samen een feesttent neer op het kerkplein. “Carnaval is een feest dat je samen moet vieren met familie en vrienden. Onze tent biedt alle Zeelanders de gelegenheid om samen te komen onder één dak en vijf dagen lang feest te vieren.”

Het programma voor ‘Gein op het plein!’ is inmiddels helemaal rond. Vrijdag 21 februari staat van 20 tot 02 uur volledig in het teken van het Stuiterbal in de Tent. DJ Roel en Smèrrig Diskjochies zorgen dan voor een knallende opening van de Zeelandse carnaval.

Smèrrig Diskjochies
Glij met je knakkers door alle tenten, schuren, kroegen en festivals om jouw favoriete tracks te horen. De tracks waar vroeger je nicht of zus van ging blozen zoals de wangetjes van onzenen Nick na wat pintjes. De twee razend populaire superhelden van Smèrrig Diskjochies draaien aan het wiel alsof Doornroosje voor altijd wakker zal blijven. Altijd met een glimlach en MC Jordan natuurlijk met een ontbloot torso. Feest en hitsige dames en heren gegarandeerd.

Still Blue
Zaterdagavond is het tijd voor Feest in de Tent met onder anderen DJ Sil Manders. Daarnaast beklimt de band Still Blue het podium. Schraap je keel en houd je bier stevig vast voor deze knallende zesmansformatie. Met een zware lading opgerockte classics van de afgelopen decennia zal je schreeuwen en springen tot je kruipend naar huis gaat. Twee powervrouwen met een knallende strot in front en vier heren die de energie in jou laten losbarsten als nooit tevoren. Een show van ongekende klasse. Deze coverband gaat niet naar huis voordat de feesttent plat ligt. Aanvang is om 20 uur.

Millstreet
Op carnavalszondag begint het programma al om 11 uur. Op deze dag vindt niet alleen de prijsuitreiking van de optocht plaats (eind van de middag), maar is er ook een optreden van topcoverband Millstreet (foto). Naar eigen zeggen 'de liveband zonder grenzen'. Hun repertoire bestaat uit up-to-date top 40 hits, dance-, pop-, rock- en partycovers. Dat belooft weer een fantastisch feest te worden. In tien jaar tijd verzorgde MillStreet meer dan 1500 live optredens in binnen- en buitenland. Met hun spontane energie, humor en jonge uitstraling blijven zij graag geziene gasten op ieder feest. Vette mash-ups, pompende medleys en knallende meezingers worden door de zes rasentertainers op een moderne en ongedwongen manier gebracht.

Bal in de Kroeg
De maandag staat van 14 tot 01 uur in het teken van het Bal in de Kroeg. In D’n Brouwer zorgt DJ Otto dan voor de muziek. Ook op dinsdag 25 februari is er tijdens het Afsluitbal (van 14 tot 01 uur) in de feesttent weer van alles te beleven. DJ Sil Manders neemt dan plaats achter de draaitafels.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties