Zeeland

Ook veel carnavalsevents voor de jeugd

Vijf dagen Gein op het Plein in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Na zeer succesvolle edities in 2016 en 2017 maakt carnavalsminnend Zeeland zich dit jaar op voor de derde editie van Gein op het Plein. De grote feesttent van Ambianz en D’n Brouwer op het kerkplein staat van vrijdag 9 tot en met dinsdag 13 februari weer garant voor vijf dagen carnavalspret in het centrum. Met optredens van diverse topbands is Gein op het Plein een must voor iedereen die van een feestje houdt.

Proost.

Harold van Tiel van event- & partycenter Ambianz en Rob Neijts van herberg D’n Brouwer zetten voor de derde keer samen een feesttent neer op het kerkplein. “Carnaval is een feest dat je samen moet vieren met familie en vrienden. Onze tent biedt alle Zeelanders de gelegenheid om samen te komen onder één dak en vijf dagen lang feest te vieren.”

Het programma voor ‘Gein op het plein!’ is inmiddels helemaal rond. Vrijdag 9 februari staat van 20 tot 02 uur volledig in het teken van het Bouwersbal & Spaarkasfeest. Arjon Oostrom en Matte Frazzie zorgen dan voor een knallende opening van de Zeelandse carnaval.

Proost
Zaterdagavond beklimt feestband Proost het podium. Bereid je voor op een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits je om de oren vliegen. Rijkelijk voorzien van confettishooters, CO2-jets en stage flames is dit een show om helemaal uit je dak te gaan. Ook DJ Daroon is deze avond present. Aanvang is om 20 uur.

Op carnavalszondag begint het programma al om 11 uur. Op deze dag vindt niet alleen de prijsuitreiking van de optocht plaats (eind van de middag), maar is er ook een optreden van de band Afslag 7. Van André Hazes tot ZZ Top en van U2 tot K3. Nederlandstalig, rock, feest, disco, pop, dance, top-40, folk en klassiekers, het volgt elkaar allemaal in razend tempo op.
De maandag staat in het teken van Feest in de tent, met muziek van DJ Daroon, en ook op dinsdag 13 februari is er tijdens het Afsluitbal van alles te beleven. Matte Frazzie maakt dan opnieuw zijn opwachting.

Ook voor de jeugdige Zeelandse carnavalsvierder is er vanalles te beleven in Ambianz. Vrijdag 9 februari staat Carnaval Edition 15+ op het programma, met muziek van onder meer The Fissa Squad en Bootygo. Een dag later is het tijd voor Fresh Fissa Carnaval, hét feest voor jongeren van 13 tot en met 16 jaar. Met een optreden van De Sjieke Bazen.

Carnaval met Bizzey
Carnavalszondag in Ambianz staat in het teken van Going Wild – Carnaval met Bizzey. Een feest voor jongeren vanaf 16 jaar. Speciale gast deze avond is de
Razend populaire rapper Bizzey.

Kijk voor alle feesttijden op www.Ambianz.nl

Arjon Oostrom.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties