Zeeland

In het restaurant of thuis met luxe gourmetpakket of kerstbox

Vier Kerstmis met D'n Brouwer

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Kerstmis en sfeervol tafelen gaan hand in hand. Daarvoor zijn heel veel mogelijkheden. Herberg D'n Brouwer in Zeeland denkt graag met je mee. De horecagelegenheid biedt ook dit jaar weer verschillende opties voor een heerlijk kerstdiner; thuis of in het restaurant als de dan geldende coronamaatregelen dat toestaan. Zo kan iedereen iets kiezen dat bij hem of haar past. De keuken is op kerstavond, vrijdag 24 december, gesloten. Het café is in principe wel open. Als het kan dan vindt daar een leuke activiteit plaats.

Het team van D'n Brouwer hoopt dat de deuren van het restaurant open mogen blijven, zodat ze gasten kunnen ontvangen om er samen een topkerst van te maken. Zaterdag 25 december, op eerste kerstdag, gaat het restaurant om 14 uur open. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar. Voor tweede kerstdag geldt hetzelfde. Beide dagen kun je 'gewoon' dineren van de kaart. De keuken geeft wat extra aandacht aan de gerechten en garnituren. Tevens zorgen ze voor wat feestelijke gerechten buiten de kaart om. Laat jezelf en je familie of vrienden heerlijk verwennen.

Gourmetten
Speciaal voor de feestdagen heeft D'n Brouwer een luxe gourmetpakket samengesteld. Je kunt het pakket op 24, 25 of 26 december ophalen tussen 13 en 17 uur. Daarna kan het feest beginnen, want alles zit gesneden en op smaak gebracht in het pakket. Je ontvangt het netjes opgemaakt op schalen. Het enige wat je hoeft te doen, is genieten. Stekker in het stopcontact en het diner kan beginnen. Kijk voor de precieze samenstelling van het gourmetpakket op www.herbergdenbrouwer.nl/gourmetpakket. Op die website kun je ook jouw bestelling doorgeven. De kosten bedragen 19 euro per persoon. Minimale afname is twee personen.

Brouwer @ home
Een andere mogelijkheid is dat jij het team van D'n Brouwer al het werk laat doen en dat je zelf thuis de show steelt tijdens het kerstdiner. Vorig jaar is de horecagelegenheid begonnen met kerstboxen voor thuis. Het diner is dan voor ongeveer driekwart bereid. Thuis hoef je alleen nog maar voor de finishing touch te zorgen. Per gang kun je uit twee gerechten kiezen om zo je eigen menu samen te stellen. De keuze voor het voorgerecht is gravad lax of sukade, het hoofdgerecht bestaat uit parelhoen of kabeljauw en bij het dessert smul je van brownie met framboos of gepocheerde peer met peperkoekcrumble. Reserveren kan via www.herbergdenbrouwer.nl/brouwer-home

House of Beers
Zoek je nog een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis? Kijk dan eens bij House of Beers in Uden. Laat je verrassen door de meer dan 3.000 verschillende bieren, wijnen, whisky's, gins, cocktails en andere dranken. Als je snel bent, kun je ook nog de zelfgemaakte bieradventskalender bestellen. Voor 72,50 euro heb je tot aan kerst elke dag iets lekkers te drinken.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties