Zeeland

VIDEO: Smouskes steken hart onder de riem van Zeelandse carnavalsvierders

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Geen recepties, geen pronkzittingen, geen carnaval op school, geen optocht, geen matinee, geen tent op het plein. De Zeelandse carnavalsvereniging De Smouskes mist carnaval, en dan in het bijzonder carnaval met élkaar. Daarom hebben De Smouskes in samenwerking met een groot aantal bekende Zeelandse carnavalsvierders een film gemaakt.

Carnaval in Zeeland is elk jaar een groot feest, laten de Smouskes weten. "Natuurlijk in de feesttent op het kerkplein en bij de diverse horeca-gelegenheden, maar bijvoorbeeld ook op alle scholen, bij woonzorgcentrum Compostella en de Soos voor mensen met een verstandelijke beperking. Een feest voor iedereen dus, wat we door de aanhoudende coronacrisis dit jaar helaas niet met elkaar kunnen vieren."

Om die reden heeft de vereniging een korte film opgenomen met Zeelandse carnavalsvierders, onder wie de leden van de Raad van Elf, bekende deelnemers aan de optocht en pronkzittingen en Zeelandse muzikanten. "Samen steken ze een hart onder de riem van alle mensen in Zeeland die zo graag samen carnaval vieren."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties