Zeeland

Op 30 september in Eeterij d’n Oven

Verwonderende expositie ‘Just more than one picture’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op zondag 30 september vindt tussen 14 en 16 uur de opening plaats van een bijzondere expositie in Eeterij d’n Oven in Zeeland. Marieke de Greef van Whistle art zal haar kunstwerken tentoonstellen voor publiek. Dit is een primeur aangezien zij haar werk nog niet eerder openbaar heeft getoond.

Marieke, met als achtergrond sport, gezondheid en management, wilde graag haar nieuwe droom nastreven. Durfde het aan om een carrièreswitch te maken. Marieke is een autodidact die zich op een unieke wijze de kunst van de fotografie eigen heeft gemaakt. Dat is wat haar zo bijzonder maakt. Zij is zeer getalenteerd en haalt haar inspiratie uit gebouwen, verschillende culturen, licht en kleur en persoonlijke situaties. Ze is enorm creatief en heeft de unieke grafische formule toegepast om van meerdere foto’s één kunstwerk te maken. Je raakt er nooit op uitgekeken. Haar foto’s maakt ze over de hele wereld, van Shanghai tot Parijs. Dat is wat haar werk ook typeert.

Nieuwsgierig geworden naar haar werk? Whistle art met 'Just more than one picture' is de gehele herfstperiode te zien op de sfeervolle locatie Eeterij d’n Oven. Een prachtige plek met een landelijke sfeer en een heerlijke menukaart.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties