Zeeland

M-art pop up expositie bij D'n Oven

Verbinding tussen kunst, (eet)cultuur en natuur op haar best

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

OVENTJE - De Maashorst is zeer veelzijdig in haar natuur, maar ook in haar bevolking. De veelzijdigheid inspireert kunstenaars in alle gemeenten binnen de Maashorst. M-art pop up heeft als doelstelling studenten en pas afgestudeerde kunstenaars een podium te bieden voor hun werk. Tijdens het Pinksterweekend wordt in Eeterij D’n Oven een expositie geopend van kunstenaars uit de Maashorstgemeenten. De werken van negen beeldend kunstenaars, ruimtelijk werk en schilderijen, zijn te zien. 

M-art pop up houdt nu voor de zesde keer in haar bestaan een pop-up expositie. De pop-up expositie houdt in dat niet gebruik gemaakt wordt van de gangbare expositieruimtes zoals een museum of galerie, maar op plaatsen waar ook mensen komen die zelden naar een museum of galerie gaan. Op deze manier bedient M-art pop up twee doelen. Zij geeft studenten en net afgestudeerde kunstenaars een podium en brengt een grote diversiteit aan mensen in contact met kunst in een prachtige omgeving binnen de Maashorst. Toegang is gratis.

De M-art pop up expositie is enkele weken van woensdag tot en met zondag te bewonderen van 11 tot 23 uur bij Eeterij D’n Oven aan de Verbindingsweg 1 in Zeeland. De officiële opening is zaterdag 19 mei om 17 uur. Daniek Schaap luistert met haar gitaarspel de opening op.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties