Zeeland

Van maandag 25 tot en met dinsdag 29 augustus

Veel live muziek op Zeelandse Straatfeesten

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Vijf dagen lang gezelligheid, dat zijn de Zeelandse Straatfeesten kort samengevat. Van vrijdag 25 tot en met dinsdag 29 augustus is het tijdens de kermis weer groot feest bij event- en partycenter Ambianz en herberg D'n Brouwer. Door samen te werken weten horecaondernemers Harold van Tiel en Rob Neijts er elk jaar een waar festijn van te maken. Met een affiche vol swingende acts en een overkapte Kerkstraat zal dat dit keer niet anders zijn.

Sjieke Bazen.

De aftrap op vrijdagavond is voor Sjieke Bazen. Dit drietal zorgt dat de sfeer er vanaf de eerste minuut goed inzit. Op de eerste dag breken zij de tent al bijna af met hun muzikale kunsten. Een dag later is het de beurt aan The Daredevils. Deze band is vorig jaar als een raket uit de startblokken geschoten. De mannen zijn voor de duivel niet bang en durven alle muziekstijlen te mengen. Met hun energieke mashup-mixes verrassen ze vriend en vijand.
Veel bezoekers stonden verbaasd te kijken: hoor je nu de zang van Nirvana over de muziek van The Final Countdown? Avicii vs Rick Astley? Met veel verrassingselementen en briljante wisselingen bouwt Daredevils overal een groot feest waarbij de band uitblinkt door muzikaliteit en originaliteit. Ook in Zeeland jaagt Daredevils de temperatuur omhoog door actuele hits te versmelten met knallende classics. De nodige special effects en speciaal ontworpen stageprops worden ingezet om de show compleet te maken.

Mega-overkapping
Na de vliegende start met Sjieke Bazen op vrijdag en The Daredevils op zaterdag is het nóg drie dagen muzikaal genieten tijdens de Zeelandse Straatfeesten. Zondag 27 augustus is het de hele dag feest met de MillStreet en Ruizzz. 's Middags zijn er meerdere moment dat de Zeelandse vereniging The Quickly Dancers verschillende rolstoeldansen laat zien. Verder geeft instructrice Jeanette Lefebre van JLDance4Fun enkele workshops. Maandagavond is het podium voor Jeopardy. Black Cadillac heeft de eer om op dinsdag af te sluiten.

Om er zeker van te zijn dat het feest altijd door kan gaan, wordt evenals vorig jaar een mega-overkapping geplaatst in de Kerkstraat. De toegang is alle dagen gratis. Kijk voor meer info en het volledige programma op op www.ambianz.nl

The Daredevils.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties